eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Çınarsuyu Futbol Tesisleri Yenileme Çalışmaları Başladı

Çınarsuyu Futbol Tesisleri Yenileme Çalışmaları Başladı
05 Nisan 2019 - 2:50

Ünye’deki Çınarsuyu Futbol Tesislerinde çalışmalar başladı.

Ünye’de şuanda kullanılamaz bir durumda olan ve bir çok futbol kulübü için büyük önem arz eden Çınarsuyu Futbol Tesisleri’nin yeniden hizmete girmesi için çalışmalar başlatıldı ve Bakanlık tarafından görevlendirilen bilirkişi ve mühendisler, Ünye Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ile birlikte Çınarsuyu Futbol Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Çınarsuyu Tesislerinin futbol kulüpleri açısından çok önemli olduğunu ve İnşallah yakın zamanda neticeyi oluşturup çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Ünye Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu açıklamasında şunları ifade etti;

Ünye Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu: “Çınarsuyu sentetik futbol sahamızı ve tesisimizin okul ve amatör futbol kulüplerimizin futbol organizasyonlarına açmak üzere Kaymakamlığımız ve İl Spor Müdürlüğümüzün başkanlığında bazı çalışmalar yaptık. Bakanlığımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucunda tesisimizi tekrar futbol organizasyonlarına kazandırmak amaçlı bakanlığımızdan gelen bilirkişi ve mühendisler ile birlikte  Çınarsuyu’nda görüş alışverişlerinde bulunduk. İnşallah en yakın zamanda neticeyi oluşturarak Çınarsuyu’ndaki futbol sahamızı Ünye’deki gençlerimizin hizmetine sunacağız. Bu çalışmalarda yanımızda olan Ünye Kaymakamımıza da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-