eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Yaşar Yıldız’dan Teşekkür Mesajı

Yaşar Yıldız’dan Teşekkür Mesajı
04 Nisan 2019 - 17:48

31 Mart Yerel Seçimlerinde Ünye Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı olan Yaşar Yıldız, bu süreçte yanında olan ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Bu süreçte Fevzi Çakmak Mahallesi’ne bir çok katkıda bulunan ve her fırsatta mahallelinin sorunlarıyla ilgilenen Yıldız, teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandı;

“2019 Yerel Seçimlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar Adayı olarak çıkmış olduğum bu yolda 780 seçmenimin göstermiş olduğu teveccühe buradan çok teşekkür ediyorum ve kendilerine saygılarımı gönderiyorum. Fevzi Çakmak Mahallesi’nin ekonomik, kültürel ve sosyal yönden gelişmesi, ilerlemesi için gözümü kırpmadan, gece gündüz, yağmur, çamur, kar dinlemeden insanların hizmetine koştum. Ziraat Bankası’nın ATM’si, Fevzi Çakmak İlkokulu’nun inşa edilmesi, PTT şubesinin getirilmesi, Söğütlü Sokak’tan Kefeli Cami’ye kadar bütün enerji hatlarının, Fındıklı, Söğütlü, Arınbaşı mevkinin elektrik aydınlatma direklerinin yenilenmesinde, Devlet Sahil Yolu ile Fevzi Çakmak Caddesi güzergahlarının kanalizasyon sorunlarının tümünün bitirilmesi gibi hizmetlerde bulundum. Buradan emeği geçen Ünye Belediyesi, OSKİ Müdürlüğü, Ordu Büyükşehir Belediyesi, YEDAŞ’a bizimle birlikte çalışan işçilerimize çok teşekkür ediyorum.

Mahallede 3 Bölgeye Yaya Kaldırım Çalışmaları Onaylandı

Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinin yoğun istekleriyle birlikte Orman İşletme Sapağı, Atapark Geçidi ve Kefeli Cami sapaklarının yaya kaldırımlarının yapılması onaylanmıştır. Bunu Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşayan insanlarımızın bilgilerine arz ediyorum. Seçime 3 gün kala yapmış olduğum bu çalışmalarla bu bölgelere yaya kaldırımı yapılacaktır. Tüm haklarımı helal ederek teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-