eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Adnan Menderes Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi 22.Liseler Arası Şarkı Yarışmasında

Adnan Menderes Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi 22.Liseler Arası Şarkı Yarışmasında
05 Nisan 2019 - 12:18

22.Liseler arası Şarkı Yarışmasına Ünye’den tek katılan okul Adnan Menderes Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi oldu.

Geleceğin yıldız adaylarının muhteşem performansıyla göz kamaştırdığı ve kıyasıya geçen Ankara elemelerinde; Adana, Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Batman, Bolu, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Tunceli, Yozgat ve Zonguldak’tan gelen 199 lise yarıştı. Elemelerde en iyi performansı sergileyen okullar, finale yükselme şansı yakaladı.

Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri 22. Fizy liselerarasi müzik yarışması Ankara elemelerinde MEB sura salonunda 29.03.2019 tarihinde, Aşık Veysel’in Kara Toprak eseriyle sahne aldılar.

Müzik Öğretmeni Sedat Korkmaz tarafından iki aylık sürede yarışmaya hazırlanan öğrenciler performanslarını sergiledi. Ankara’da yapılan elemelerde hazırlanan klip ise Fizy uygulamasından oylamaya sunuldu. Yarışmaya okul öğrencilerinden Gülcan Aşık, Gözde Kısacık, Tuğçe Kılıç, Tuğba Aleyna Tantu, Sedef Midilli, Oğuzhan Dinç, Mehmet Fatih Yazgan kaldı.

Yarışma hakkında bilgi veren Müzik Öğretmeni Sedat Korkmaz Korkmaz, yaklaşık 2 yıldır okulumuzun bünyesinde müzik ekibi bulunuyor. Ünye de birçok etkinlik düzenledik. Bu yıl da Türkiye çapında 22.si düzenlenen Fizy Liselerarası Müzik Yarışması na katıldık. Okulumuzu temsilen bu yarışmaya katıldık. Ünye den giden tek ekibiz. Bu yarışmaya yaklaşık 2 aydır hazırlanıyoruz. Ankara da elemeleri yaptık. 600 okul arasından 30 okul finale kalacak. Finale kalabilmek için jüri oyu ve Fizy uygulamasından yarışmayı takip edenlerin oyuna ihtiyaç var. En çok oyu alan finale kalacak. Biz de bu konuda Ünyelilerden destek bekliyoruz  dedi .

Fizy uygulamasını kullanan ya da indiren herkes oylamaya katılabiliyor. Öğrenciler Ünyelilerden ve özellikle gençlerden destek bekliyor.

Elemede finale çıkma hakkı kazanamayan okullar arasından, fizy üzerinden izlenip en çok beğeniyi kazanan 6 okul, finale çıkmaya hak kazanan 30 performans arasına katılma şansını yakalayacak. İl elemeleri ve fizy üzerinden gelen oylarla seçilen toplam 36 okul finalde tekrar sahne alacak.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-