eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

HİLMİ GÜLER MAZBATAYI ALDI

HİLMİ GÜLER MAZBATAYI ALDI
08 Nisan 2019 - 18:21

31 Mart Mahalli Seçimleri’nde en yakın rakibi İdris Naim Şahin’e tam 30 puan fark atarak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hilmi Güler, bugün görevi Engin Tekintaş’tan devraldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Parti Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bugün saat 17.00’da Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen devir teslim töreninde Engin Tekintaş’tan görevi devraldı. 
Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve 31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde AK Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hilmi Güler, Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin önünde 30 puan farkla yüzde 57 oranı ve aldığı 270 bin oyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, devir teslim töreninden sonra şöyle açıklama yaptı”Ordu’muzun her karış toprağına beş yıl boyunca hizmet etmek niyeti ile mazbatamızı aldık. Görev süremiz boyunca tevazu, samimiyet ve gayret ile, el ele, gönül gönüle bu kadim kenti birlikte yöneteceğiz inşallah. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü kıymetli dava arkadaşımız Engin Tekintaş’a ve bu coşkulu günde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli hemşehrilerime teşekkür ederim.” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-