eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Başkan ARGAN “Basınımızın yanındayız”

Başkan ARGAN “Basınımızın yanındayız”
11 Nisan 2019 - 13:31

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Kadın Kolları Başkanı Özlem Aldemir Yiğit ve Ak Parti Ünye İlçe Tanıtım ve Medya Grubu üyeleri, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’ı ziyaret etti.

31 Mart seçimleri sonrasında gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinde yaptığı konuşmasında basının önemine değinen Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan “Ortak paydamızın her seferinde Ünye olduğunu dile getiriyoruz. Ünye ile ilgili yapılacak ve ortaya konulacaklar da bir ve beraberiz. Basın her zaman bizim yanımızda oldu, bizde onların yanında olmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan sözlerinde şunları kaydetti;

31 Mart seçimlerinin ben ilimize, ülkemize ve Ünye’mize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Süreç hayırla sonuçlandı. Ünye halkı ve hemşirelerimiz kanaatini Adalet Kalkınma Partisi ve Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Tavlı’ dan  yana kullandılar. Bu süre içerisinde biz özellikle yakın çalışma arkadaşı olarak gördüğümüz basın mensuplarına nezaket ziyareti yapmayı planladık. Bu anlamda da bugün ziyaretimizi Çakır Medya’ya gerçekleştirdik.

Ortak paydamızın her seferinde Ünye olduğunu dile getiriyoruz. Ünye ile ilgili yapılacak ve ortaya konulacaklar da bir ve beraberiz. Basın her zaman bizim yanımızda oldu, bizde onların yanında olmaya devam edeceğiz. Özellikle yapılacak olan yatırımlar, Ünye’mize kazandırılacak diğer hizmetler, bundan sonraki süreçte bir ve beraber olacağımızın da mesajını vermek istiyorum. Önümüzdeki 5 yılı en güzel şekilde Ünye’de gerçekleştirmenin gayreti içinde olacağız.

Seçimler hakikaten baktığımızda demokrasi şölenleridir. Biz bu şöleni Ünye’de en güzel şekilde yaşadık, yaşattık. Diğer tarafta da Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr Hilmi Güler’de Ünye’de ciddi anlamda bir oy aldı. Ben her iki belediye başkanımızın da bu manada Ünye’de ve Ordu’da çok güzel hizmetlere ev sahipliği yapacağına inanıyorum.

İnşallah önümüzdeki dönemde özlenen ve arzu edilen Ünye’nin gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Tabi ki bu manada basınımız önemli çünkü basın bizim en önemli sesimiz, en önemli kulağımız. Yapmış olduğumuz hizmetleri vatandaşlarımıza hemşirelerimize en güzel şekilde aktarılması noktasında her türlü gayreti sarf edeceklerine inanıyoruz. Çünkü doğru bilginin, doğru şekilde insanlara aktarılması da bir görevdir. İşini en iyi şekilde yapan bir ekiple beraber olduğumuzu biliyoruz. Biz inşallah önümüzdeki dönemde güzel hizmetlere  imza atmak, beraber ve birlik olma noktasında gayret göstereceğimizin mesajını vererek hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-