eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Altın fiyatları Düşecek Mi?

Altın fiyatları Düşecek Mi?
18 Nisan 2019 - 1:48

Altın fiyatları düşmek bilmiyor.

CCK Kuyumculuk İşletmecisi Cüneyt Coşgunalp döviz ve altın piyasalarındaki son durumunu yatırımcılar için değerlendirdi.

Döviz ve altının bu haftaya yükselişle başladığını belirten Coşgunalp; yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Yatırımcılara “altın tarafından ayrılmayın” diyen CCK Kuyumculuk İşletmecisi Cüneyt Coşgunalp sözlerine şu şekilde devam etti; “ Bu hafta başında baktığımızda döviz fiyatının 5.80 ve üzerine çıktığını gözlemliyoruz. Artık kendini iyiden iyiye hissettiren bir siyasi fiyatlama olduğu kanaatindeyiz.

Siyasi belirsizlik ekonomiye zarar vermeye başlıyor

İstanbul ‘da ki seçim sonuçlarının netleşmemesi gerçek anlamdaki Türk ekonomisinin değerlendirmeye hem iç piyasa hem de dış piyasa da maalesef olanak vermiyor. Altın fiyatları ise gram altın 240.25krş,çeyrek altın 400 TL, tam altın 1650 TL ve 22 ayar bilezik satış fiyatı 230TL olarak hesaplanıyor. Temennimiz bir an önce bu siyasi belirsizliğin kalkması çünkü ekonomik olarak zarar vermeye başlıyor ve doğru fiyatlama yapmaya engel oluyor.

Beklentimiz yukarı yönde

Dünyadaki en çok faiz veren ülkeler arasında en üst sıradayız. Yüzde 24 politika faizinin olduğu bir ülkede 5.80 olan döviz fiyatı şuan için maalesef yüksek. Siyasi belirsizlik sonuçlandığında bu fiyatların düşeceğini umuyoruz. Yatırımcılara tavsiyemiz altın tarafından ayrılmamaları çünkü ons bazında halen beklentimiz yukarı yöndedir. ”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-