eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Vali Yavuz’dan Başkan Tavlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Vali Yavuz’dan Başkan Tavlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
24 Nisan 2019 - 12:19

Ordu Valisi Seddar Yavuz, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere bugün Ünye’ye geldi.

İlk olarak Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i makamında ziyaret eden Vali Yavuz, ardından 31 Mart seçimlerinde Ünye Belediye Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Tavlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ünye Belediyesine gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Vali Serdar Yavuz “Bizler Valilik olarak başkanımızın her zaman destekçisi olacağız. Dolayısıyla Valiliğimizin tüm imkanları kendisinindir.” dedi.

Vali Yavuz;

-Başkanımızın yapacağı her hayırlı hizmette yanında olacağız

“31 Mart seçimlerinde Ünye belediye başkanı olan sayın Hüseyin Tavlı’yı tebrik ediyorum. Allah izin verdiği sürece her zaman istişare içinde olacağız. Hüseyin Bey’in Ünye gibi tarihi doğal güzellikleri olan bir ilçemizde Belediye Başkanı olması beni ziyadesiyle mutlu etti. İnanıyorum ki Ünye’ye çok güzel hizmetler yapacaktır. Bizler Valilik olarak başkanımızın her zaman destekçisi olacağımızı buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Yapacağı her hayırlı hizmette yanında olacağız. Dolayısıyla Valiliğimizin tüm imkanları kendisinindir. Kıymetli başkanımıza çıkmış olduğu bu güzel yolda huzurlu başarılı bir görev süresi temenni ediyorum.

-Valiliğimizin Ordu ve ilçelerine 60 Milyon TL desteği oldu

Bugün Ünye ilçemizde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen tarihi ve kültürel mekanların restorasyonu, kazıları gibi birçok hizmeti yerinde inceleyeceğiz. Kırsal altyapının mimarı yani yollar, köprüler dahil olmak üzere, Valiliğimizin gerek Büyükşehir Belediyemize gerekse ilçe belediyelerimize bugüne kadar 60 Milyon TL’ye kadar desteği olmuştur. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte de Ünye’nin ihtiyaçlarını yine Valiliğimizin desteği çerçevesinde yapmaya gayret edeceğiz.

-Vatandaşlarımızın refahını sağlamak üzere elbirliği ile çalışacağız

Ortak aklın, birlikte ve istişare ile bir yönetim anlayışını Ordu’da hakim kılmaya çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda bütün paydaşlarımızla vatandaşlarımızın refahını sağlamak üzere elbirliği ile çalışacağız.” diye konuştu.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise Ordu Valisi Seddar Yavuza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Bugün bizi şereflendirdiniz, onurlandırdınız. Aynı zamanda bizden önceki süreçte Ünye’ye olan katkılarınızı ziyadesiyle biliyoruz. Bu süreçte de aynı şekilde hizmetlerin gerçekleşmesi için desteklerinizi beklediğimizi ifade ediyorum.” dedi.

Vali Yavuz daha sonra Ünye’de yapımı devam eden projeleri ziyaret edecek.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-