eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye Ticaret Lisesi’nden 2. Kan Bağışı Kampanyası

Ünye Ticaret Lisesi’nden 2. Kan Bağışı Kampanyası
24 Nisan 2019 - 17:09

Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi e-Twinning projesi kapsamında 2. kan bağışı kampanyası düzenledi.

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü, Kızılay ve Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ortaklaşa başlattığı kan bağışı kampanyasına öğrencilerden büyük destek geldi.

Bugün Ünye Cumhuriyet Meydanı ve Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen Kan bağışı kampanyasında hem Ünye halkı hem de öğrenciler bağışta bulunarak farkındalık yarattı.  

Düzenledikleri kan bağışı kampanyası ile çocuklara kan vermenin, hayat kurtarmanın, insanlığın değerini öğrettiklerini ifade eden Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsa Üner sözlerinde şunları kaydetti;

 ”Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bundan önce Kasım ayı içerisinde yaptığımız kan bağışı 300 adettir. Bugün de hala devam etmesine rağmen 200’ün üzerine an itibariyle çıkmış oluyoruz.

Bu kampanya Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ve Kızılay’ın protokol gereğince yapılmaktadır. Burada çocuklarımıza kan vermenin, hayat kurtarmanın, insanlığın değerini öğretiyoruz. Dolayısıyla çocuklarımız bir nevi insanlara yardım etmeyi öğrenmiş oluyorlar.

Aynı zamanda bunu bir proje olarak da yürütüyoruz. Okulumuzda öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu e-Twinning projesi kapsamında ikinci defa yapıyoruz. Toplamda 600’ün üzerinde kan okul olarak vermiş olacağız buda bize ayrı bir gurur yaşatıyor. Öğrencilerimiz kampanya ya çok büyük ilgi gösterdiler. Bütün her şeyini onlar yürüttüler ve onlara da çok teşekkür ediyorum. ”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-