eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

BÜYÜKŞEHİRE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BÜYÜKŞEHİRE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
26 Nisan 2019 - 3:38

Çakır Medya Olarak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’i,Özel Kalem Müdürü Mehmet Altun Ve Belediye Başkan Vekili Adem Atik’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulduk.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Güler Çakır Medya Genel yayın yönetmeni Cihan Çakır’ı ve beraberindekileri  belediyeye  girişte güler yüzle karşıladı hoş geldiniz dedi. Başkan Güler’in  ziyarete gelen temsilcilerle sıcak ve samimi yaklaşımı memnunluk yaratırken, Çakır Medya Genel yayın yönetmeni Cihan Çakır   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette ayrıca özek kalem müdürü Mehmet Altun ve Başkan vekili Adem Atik ile görüşen Çakır ve beraberindekiler  hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette hasbihal edilirken , Sayın Mehmet Hilmi Güler’in ve yeni ekibin Ordu için ayrı bir şans olduğunu dile getiren Çakır,Ordu’nun marka şehirler arasında yer alması açısından sayın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’e inaçlarının tam olduğunu dile getirdiler.Çakır medya  olarak gerek Büyükşehir ile gerekse Ünye Belediyesi ile memlekete en iyi hizmeti sunma yönünde iyi ilişkiler içinde çalışacaklarını belirten Çakır,biz basın olarak halk ile sizlerin arasında köprü pozisyonundayız bu konuda sokağın sesini size ,sizin sesinizi halka iletmeye devam edeceğiz,Ünye olarakta sizden çok şey bekliyoruz.’’ dedi .

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler,Özel Kalem Müdürü Mehmet Altun ve Belediye Başkan Vekili Adem Atik ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-