eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye Kız Meslek Lisesi’nde Alan Tanıtımları Sergisi

Ünye Kız Meslek Lisesi’nde Alan Tanıtımları Sergisi
26 Nisan 2019 - 15:18

Ünye Kız Meslek Lisesi alan tanıtımlarına devam ediyor.

Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okul hakkında düzenlediği alan tanıtımı sergisi ile Ünye’de her kesimi bilgilendirmeye devam ediyor.

9.sınıf öğrencileri ve velilerini bilgilendirmek için düzenlenen alan tanıtımı sergisinde, okul bünyesinde bulunan alanlar ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Programda rehber öğretmenlerinin katılımcılara ve öğrencilere, okuldaki her meslek dalı ile ilgili slayt gösterisi eşliğinde ayrıntılı bilgi verdi. 

Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Müdür Yardımcısı Şeküre Karabacak;”Bugün yoğun bir günümüz olacak. 9.sınıf velilerimizi okulumuza çağırdık, onlara meslek seçiminin önemi ve okulumuzda mevcut olan alanlarımız ile ilgili bilgilendirme yaptık,videolar izlettik.9. sınıf öğrencilerimiz fuarımızı gezecek , bütün bölümlerle alakalı bilgiler edinecek.

Çevremizdeki bütün ortaokul son sınıf öğrencilerimiz bu fuara davetlidir.Okulumuza gelecekler onlara yine okulumuzu tanıtacağız. Ayrıca 9. Sınıf öğrencilerimize alan seçimi ile ilgili izlenecek yollar ve okulumuzda mevcut olan alanlarla ilgili ayrıca sunum yapılacak. Rehber öğretmenlerimiz tarafından etkinliklerimiz bu şekilde devam etmektedir.”dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-