eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Gelişim Basketbol Ordu’yu Hatay’da Temsil Etmek İçim Yola Çıktı

Ünye Gelişim Basketbol  Ordu’yu Hatay’da Temsil Etmek İçim Yola Çıktı
29 Nisan 2019 - 3:33

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Yurtiçi Faaliyetleri Programı kapsamında organize edilen U18 Erkekler ve Kızlar Anadolu Şampiyonaları 30 Nisan 3 Mayıs tarihlerine Hatay’da düzenleniyor.

U18 Kızlar Anadolu Şampiyonasına Ordu şampiyonu Ünye Gelişim Basketbol Kadın basketbol takımı katılıyor.

Ordu bölgesini temsilen Türkiye yarı finallerine katılacak olan Ünye Gelişim Basketbol Kadın basketbol takımı Ünye kapalı spor salonunda son idmanını yaptıktan sonra bugün yola çıkıyor.

Ünye Gelişim Basketbol A takım antrenörü Serdar Yılmaz  turnuva öncesi gazetemize özel açıklamada bulundu.Türkiye yarı finallerine U18 kız kategorisinde katılıyoruz. Turnuvaya son 24 takımın içerisinde gidiyoruzBuradan çıkan 12 takımda Türkiye finallerine gitmeye hak kazanacak.Hatay’da oynayacağımız ilk 2 günkü maçları kazanarak son güne kalmak ve  finallere katılmak istiyoruz.

Türkiye finallerine gitmeyi hedefliyoruz.

30 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında Hatay’da düzenlenecek turnuvaya 24 takım katılıyor. Beyaz grup ve kırmızı grup olmak üzere iki grup var. Grupta da 12 takım olacak bu takımların içerisinde 6’şar takım Türkiye finallerine gidecek.

Şampiyonada Ankara , İzmir, Adana, Kırşehir takımları yer alırken ,ilçe bazında turnuvaya katılacak tek takım biziz .Ordu birincisi olarak Ordu’yu temsil etme hakkını biz kazandık.Ağırlıklı olarak 1.ve 2. sınıf liselilerden oluşan yeni bir takımız var.

2017 yılında kurulduk ve Ünye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.

Basketbolun beklediği değeri göremediğini farkındayız. Okul bütçelerinin bir  miktarı basketbola ayrılırsa daha kısa zamanda daha büyük başarılara imza atarız. Özellikle kız basketbolunda Ünye’de çok önemli bir potansiyel var . Çalışmalarımızı hep bu yönde yapıyoruz.

Allah nasip olursa 2 sene içerisinde kadın basketbol bölgesel Ligi’ni kurmayı hedefliyoruz.

Ünye’nin çocuğu kazansın, başka şeylere merak salıp heder olmasın istiyoruz.Bizde Ünye’mizin ismini daha çok duyurmak adına mücadelemizi devam ettiriyoruz.Caner ve Atakan hocalarla tüm hazırlıklarımızı tamamladık ,şampiyonaya hazırız.Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz ‘’dedi

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P