eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ Ünye’de İncelemelerde Bulundu

İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ Ünye’de İncelemelerde Bulundu
30 Nisan 2019 - 0:15

İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ okulları ziyaret ederek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı faaliyetlerini değerlendirdi,  inşaat çalışmalarını yerinde inceldi. İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ, Ünye ilçesinde  bağlı okul/kurumları ziyaret ederek, talep öneri ve ihtiyaçlar konusunda değerlendirmelerde bulunurken,  okul/kurumlar ile devam eden okul, pansiyon ve yemekhane inşaatı alanlarında, uygulama okullarında inceleme ve denetimlerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ, okullarımızın sorunları, sıkıntıları ve ihtiyaçlarının yerinde tespiti için Ünye ilçesine yaptığı ziyarette, Anafarta İlkokulu’nu ziyaret etti. Hafta sonu kursa katılan öğrencilerle biraraya geldi. İl Millî Eğitim MüdürüKutlu Tekin BAŞ, öğrencilere, “bir sıkıntınız, bir isteğiniz var mı? Okul hizmetlerinden memnun musunuz?” diye sorarken öğrencilere bazı tavsiye ve nasihatlerde de bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ’ın Ünye ilçesine yaptığı ziyarette, Ünye İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ de hazır bulunurken, devam eden ve biten yatırımlar ile inşaat alanları, okullarda yapılan onarımlar, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yürütülen faaliyetler yerinde görüldü. İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ, devam eden inşaatlarla ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı. Okulların çevresinde denetim ve incelemelerde bulunurken tadilat işlemi yapılan okullarda, yapılması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ünye ilçe ziyaretinde, Motorlu Taşıt Sürücü Kursları (MTSK)’nı ziyaret ederek, denetimlerde bulunan ve sürücü adaylarına başarı dileklerinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ, yapımı devam eden Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camisinde incelemelerde bulundu. İnşaatın durumu hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle sohbette bulundu. İdarecilerden yürütülen çalışmalar ve yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-