eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
30 Nisan 2019 - 10:24

30.04.2019

Yusuf Yılmaz Vefat Etti

Kuşca Mahallesi Molla İsmail oğullarından merhum Ahmet Bican Necati ve Yaşar Yılmaz kardeşlerin abisi Hüseyin , Mustafa  ve Bankacı Osman Yılmaz’ın babaları Kuşca mahallesi Eski Muhtarı Yaşar Ay’ın dayısı Mehmet ve İsmail Yılmaz’ın Amcaları Osman Yalçın , Arif Kuyumcu ve Merhum Osman Keleşoğlu’nun kayınpederi Yusuf Yılmaz Vefat etmiştir. Cenaze namazı yarın öğle namazı Kuşca mahallesinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Fadime Ocak Vefat Etti

Terme Cılar mahallesi Habiloğullarından merhum Hacı Ahmet Ocak’ın kızı Burhan , Orhan ve  Ayhan Uysal’ın Anneleri , İsmail Ocak’ın halası Fadime Ocak Vefat etmiştir. Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Cılar Merkez camiinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mediha Veyisoğlu Vefat Etti

Merhum İdris Dalgıç’ın kızı Emine , Hanife, Mehmet , Hüseyin Dalgıç ,İzzet, Yılmaz ,ve Emine Şahin’in kız kardeşi İsmail Veyisoğlu’nun eşi Ali,  Fatih ve Emre Veyisoğlu kardeşlerin Anneleri Mediha Veyisoğlu İpekyolu mahallesindeki evinde vefat etmiştir. Cenazesi yarın İkindi namazına müteakip Merkez Büyük camide kılındıktan sonra Tepe Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Nazire Öztürk Vefat Etti

Nuriye Mahallesinden Emekli Astsubay Sezai Öztürk’ün eşi Mehmet Hasan ve Sema Öztürk kardeşlerin anneleri Merhum Osman ve Sadık Öztürk’ün yengesi Nazire Öztürk vefat etmitşir. Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez camide kılındıktan sonra Denizbükü Merkez mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ahmet Samsunluoğlu Vefat Etti

Ünye Eşraflarından Merhum Fahri Samsunluoğlu  ve Merhume Fadime Samsunlupğlu’nun oğulları, Nurten Smsunluoğlu’nun eşi Zeliha, Selma , ve Seyhan’ın abileri Dneiz, Pelin ve Fahri Smsunluoğlu’nun babaları  Doktor Olgun Usta’nın kayınpederi Ahmet Samsunluoğlu Çamurlu mahallesinde vefat etmiştir. Cenazesi Ünye Merkez Büyük camii’de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındıktan sonra Ünye Tepe Aile kabristanlığına defnedilecektir. Tanıyan eş,dost ve akrabalarına duyurulur.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-