eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Basın Özgürlüğü Gününde Tutsak Edildi

Basın Özgürlüğü Gününde Tutsak Edildi
03 Mayıs 2019 - 18:32

Ünye Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Gündem Medya’nın sahibi İbrahim Coşkun daha önce hakkında kesinleşmiş cezası için teslim oldu.

Ak Parti Ünye Eski İlçe Başkanı Arif Ergün, Belediye Meclis Üyeliği yaptığı dönemde bir oylamada, oyunu kendi partisi olan Ak Parti’ye değil, CHP’nin temsilcisine vermesini ispatlayan ve bunu da gazetesinde haber yapan Coşkun’u, “kişilik haklarıma ve özgürlüğüme saldırdı” diyerek mahkemeye vermişti. 2 yıl devam eden yargı sürecinin ardından gazeteci İbrahim Coşkun’a ceza verildi.

Ünye M Tipi Kapalı Ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim olmadan önce Ünye Adliyesine giderek evraklarını alan Coşkun, daha sonra Ünye M Tipi Kapalı Ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna giderek teslim oldu.

Teslim olmadan önce M Tipi Kapalı Ve Açık Ceza İnfaz Kurumu önünde açıklama yapan Ünye Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Gündem Medya’nın sahibi İbrahim Coşkun sözlerinde şunları kaydetti; “Bugün 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü günüdür ve bu gün ile birlikte birçok alanda, çeşitli konularda özgür olmayı hedefleyen bir ülkeyiz. Bugün ne yazık ki Ünye’de bu konuda bir tarih yaşandı ve istemeyerekten bir cezadan dolayı bugün cezaevine teslim oldum. Burada 88 gün kalacağım. Ben bu süreçte yanımda olan dostlarıma ve meslektaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Temenni ederim ki 88 gün sonra ne ben ne de bir başka meslektaşım bu cezaevine gelmesin. Ben dışarıdaki takipçilerime ve okuyucularıma şunları söylemek istiyorum. Dün yayın politikamız nasıl olduysa bugün de aynı şekilde olacaktır. Bu duruma sadece kısa bir reklam arası diyelim. Herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-