eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

DÖVİZ VE ALTININ ATEŞİ ÇIKTI

DÖVİZ VE ALTININ ATEŞİ ÇIKTI
07 Mayıs 2019 - 0:24

CCK Kuyumculuk İşletmecisi Cüneyt Coşgunalp döviz ve altın piyasalarındaki son durumunu yatırımcılar için değerlendirdi.

Döviz ve altının bu haftaya yükselişle başladığını belirten Coşgunalp; yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

“Müşterilerimiz için beklemelerini tavsiye ederiz.” diyen CCK Kuyumculuk İşletmecisi Cüneyt Coşgunalp sözlerine şu şekilde devam etti;“Geçtiğimiz hafta 5,95-5,98 Aralığında seyreden Dolar/TL bu hafta başı itibariyle 6 TL’nin üzerinde hareket ediyor. Bunun sebeplerinden biri de İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimi sonuçlarının Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından karar verilecek olmasıdır. Toplantı sonuçlandığı zaman fiyatlar net belli olacaktır. Döviz fiyatı her geçen gün değer binerek devam ediyor. Ekonomi üzerinde en kötü şey belirsizliktir, bu belirsizliğin kalkması gerekiyor.

Gram altın fiyatı bugün için 247 lira 50 kuruşa kadar çıkmıştır.

Altın tarafında aslında ons bazında bir değişiklik yok. Ons 1278-1283 bandında hareket ediyor. Geçtiğimiz hafta 243 lira 50 kuruşa kadar düşen gram altın fiyatı bugün için 247 lira 50 kuruşa kadar çıkmış durumdadır. Akabinde çeyrek altın 435 lira, cumhuriyet altın fiyatı ise 660 TL ve 22 ayar bilezik fiyatı 235 lira olarak satılmaktadır. Müşterilerimiz için beklemelerini tavsiye ederiz.”diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-