eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

BAŞKAN TAVLI ORUCUNU VATANDAŞLARLA AÇTI

BAŞKAN TAVLI   ORUCUNU VATANDAŞLARLA AÇTI
07 Mayıs 2019 - 13:16

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilk iftarını belediye tarafından kurulan çadırda vatandaşlarla birlikte açtı.
Ünye  Belediyesi tarafından Adnan Menderes Anadolu Meslek ve Ticaret lisesi salonunda kurulan   Ramazan iftar çadırını gezen Başkan Tavlı ,burada incelemelerde bulundu ,vatandaşlarla sohbet etti ve beraber iftar açtı.

Ramazanın ilk günü yaklaşık  600 kişiye çadırda iftar verildi. Başkan Hüseyin  Tavlı çadıra gelerek vatandaşlarla hem yemek ikram etti, hem de onlarla birlikte orucunu açtı.

Gönlümüz Bir, Soframız Bir…

Ramazan’ın bereket ayı olduğunu belirten Başkan Hüseyin Tavlı “ Ramazan ayı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtulma olan bir ay. Ramazan ayı, birlik, beraberlik, bolluk, bereket ayı. Birliğimizin, beraberliğimizin çok sık yaşandığı en güzel aylardan bir tanesi. Bunu idrak etmenin mutluluğunu, sevincini yaşıyoruz. Tabi çok güzel bir dua var. Rabbim bizleri bayrama kavuştursun. Rabbim bütün hemşerilerimizi inşallah bayrama kavuşturur. Bu noktada Ramazan ayının öncelikle hemşerilerimize, daha sonra ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini, barışa, kardeşliğe, sevgiye vesile olmasını temenni ediyorum”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-