eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Tavlı’dan Semavercilere Cevap

Tavlı’dan Semavercilere Cevap
07 Mayıs 2019 - 17:33

Ramazan etkinliklerini iptal eden Ünye Belediyesi ramazan boyunca sahil kenarında yer alan semavercilerin merak ettiği soruyu cevaplandırdı.

Gerek sosyal medyada gerekse de toplu olarak ramazan boyunca sahil kenarında semaverlere izin verilmesini talep eden semavercilere Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı çözüm yolunu gösterdi.

Başkan Tavlı semaverlerin kurulduğu alanların Ordu Büyükşehir Belediyesinin yetki alanının olduğunu belirterek topu Büyükşehir’e attı.

Ramazan etkinlikleri daha önceden yapılıyordu. Ama biliyorsunuz ki iklimsel koşullar nedeniyle akşamları oralarda oturulmayacak duruma geldi. Hatta bu sebepten dolayı geçen yıl meydandaki evleri kiralayan arkadaşlar, ramazandan sonra süreyi uzatma talebinde bulundu. Aynı zamanda memleketimizde 12 ay boyunca kira veren işletmesini işleten ve yazı bekleyen esnaflarımızın da ekonomisine sıkıntı vermemesi açısından o etkinliğin oradan kaldırılmasını ve meydanında hemşehrilerimiz tarafından yazın rahat bir şekilde kullanımına açmak adına böyle bir karar aldık. Ayrıca şunu da ifade etmek istiyorum, Uluslararası Kültür ve Sanat Festivalini Temmuz ayının 3. haftasından inşallah gerçekleştireceğiz.

Semaver ile ilgili ise bahsi geçen alan Büyükşehir Belediyesine ait.” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-