eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye Yunus Emre İlkokulu e-Twinning İle Taçlanıyor

Ünye Yunus Emre İlkokulu e-Twinning İle Taçlanıyor
09 Mayıs 2019 - 15:24

Ünye Yunus Emre İlkokulu e-Twinning ile taçlanıyor.

Yunus Emre İlkokulu’nda bugün e-Twinning proje çalışmalarını yapan öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı e-Twinning sergisi açıldı.

9 Mayıs dünya e-Twinning günü dolayısıyla gerçekleşen etkinlikte, Yunus Emre İlkokulu öğretmenlerinden Kadriye Bakar, Zeliha Gaferoğlu, Zekiye Nakkaş Kaplan ve üç sınıfın hazırladığı projeler sergiledi.

Programda konuşma yapan  Yunus Emre İlkokulu Müdürü Mehmet Kırca: “Bugün 9 Mayıs Dünya e-Twinning günüdür. Ünye’nin tek kalite standartlarına sahip olan Yunus Emre ilkokulu e-Twinning günü kapsamında yaptığı projelerini sergilesin  istedik. Öğretmenlerimizden Zeliha Aktaş Kaplan, Zeliha Gaferoğlu ve Kadriye Bakar yıl boyunca yapmış oldukları  projeleri bugün sergilediler.

Yaptığımız Projeler Diğer Okulların Dikkatini Çekti

Bu yapılan proje Türkiye genelindeki diğer okullarla etkileşim halindedir. Bilgi ve değer paylaşımı bakımından faydalı olmuştur. Bakanlık tarafından yapılan bir proje olduğu için onlar da bu projenin  üzerinde duruyor. Öğrencilerimiz farklı bölgelerdeki insanlarla etkileşim içerisinde oldular. Yapılan projeler diğer illerdeki okulların ve  bakanlığımızın dikkatini çekmiştir. Geri dönüşüm malzemelerinden yapılan ritim takımı bakanlığımızın sitesinde yayınlanmıştır. İnşallah bundan sonra da böyle projelere devam ederiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-