eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

AKAR”GÜZEL İŞLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AKAR”GÜZEL İŞLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
11 Mayıs 2019 - 2:55

Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında gelenek bozulmadı.İftar programı geçen sene olduğu gibi bu yılda iptal edilirken, Ramazan yardımlarına ağırlık verildi.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, ‘’mübarek Ramazan ayının içinde  yönetimimizle geçen sene hayırlı bir karar almıştık ve bu kararı bu senede devam ettiriyoruz’’dedi.

SAĞDUYULU ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Akar,’’Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır, paylaşmanın en üst seviyede olduğu zamanlardır. Her yıl odamızın düzenlediği iftar programını yönetim kurulu  kararıyla geçen yıl olduğu gibi bu yılda erteliyoruz. Yaklaşık 1500 üyeye sahip kalabalık ve güçlü bir  odayız, gücümüzü aldığımız üyelerinde isteği üzerine geçen yıl olumlu karşılanan kararı aynen devam ettiriyoruz..Öncelikle bize bu konuda öneride bulunan sağduyulu üyelerimizin hassasiyetine teşekkür ederim.

SOSYAL PROJE VE YARDIMLARIMIZ SÜRECEK

TOBB tarafından her sene olduğu gibi bu senede Ramazan münasebetiyle yardım paketleri geldi. 75 lira değerindeki gıda paketlerini 666 ihtiyaç sahibine dağıtmaya devam ediyoruz.

Oda olarak,Ünye’ye ,esnafımıza,iş adamıza layık  hizmetler sunmak için sadece sadece özel günlerde değil yılın diğer zamanlarında da güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız ve vizyonumuz ,insanımızı her zaman her alanda desteklemeye  artarak devam edeceğimiz gerçeğidir. Tüm hemşerilerimiz ve üyelerimizin Ramazanı Şeriflerini kutlar,aldığımız kararla   maksat hasıl olmuştur’’ dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-