eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye Merkez İlkokulu’nda E-Twinning Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Ünye Merkez İlkokulu’nda E-Twinning Yıl Sonu Sergisi Açıldı
10 Mayıs 2019 - 16:55

Ünye Merkez İlkokulu’nda bugün e-Twinning sergisi açılışı ve anneler günü etkinliği gerçekleştirildi.

Ünye Merkez İlkokulu çok amaçlı salonunda gerçekleşen etkinliğe Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve şube müdürleri öğretmenler öğrenciler ve veliler katıldı.

Ünye Merkez İlkokulu’nda bugün e-Twinning proje çalışmaları yapan 1-E sınıfı öğretmeni Sultan Türk ve öğrencilerinin hazırladığı e-Twinning sergisi açıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’ün açılışını yaptığı sergide, Okul Müdürü Hüseyin Akça’nın destekleriyle 1-E sınıf öğretmeni Sultan Türk’ün gerçekleştirdiği e-Twinning projesi kapsamında miniklerin gerçekleştirdiği etkinlikler ve hazırladığı projeler yer aldı.

Daha sonra anneler günü nedeniyle düzenlenen etkinlik büyük bir ilgi ile izlendi.

E-twinning sergisi açılışında konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz;

“İlçemizde ve bütün okullarımızda e-Twinning kapsamında yapılan proje sayısı oldukça artmıştır. Bu proje çocuklarımızın, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve okul idaresinin diğer okullarla, illerle, ilçelerle hatta yurt dışıyla ortak çalışmalar ve paylaşımlar yapmasını sağlıyor. Gördüğümüz gibi güzel ürünler ortaya çıkmaktadır. Ben bütün bu çalışmaları yapan okul müdürünü öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda da e-Twinning çalışmaları artarak devam edecektir. e-Twinning dediğimiz gibi toplu bir paylaşım alanıdır ve bu paylaşım alanı Ünye’de fazlasıyla vardır. Ünye geneli proje dağılımı bakımından 200 e yakın projemiz vardır. Geçen yıla göre fazlasıyla bir artış vardır.” Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz Anneler Günü etkinliğinde ise şöyle konuştu;

“Ben öncelikle sınıf öğretmenimizi ve öğrencilerimizi canı gönülden tebrik etmek istiyorum. Bir eğitim öğretim süreci boyunca siz velilerimizi verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Anneler günü kapsamında düzenlenen bu programda ben buradaki ve burada olmayan bütün annelerin anneler gününü kutluyorum. Çocuklarımızı şefkat ve merhametle seven annelerimizin sadece bu gün değil her gün hatırlanması bizim temennimizdir.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-