eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Uğurlu Öğrenciler Mezun Oldu

Uğurlu Öğrenciler Mezun Oldu
23 Mayıs 2019 - 18:15

Uğur Okulları Ünye-Fatsa Kampüsü üçüncü mezunlarını verdi.

Uğur Okulları Ünye-Fatsa Kampüsü 2018-2019 eğitim öğretim yılı 8. ve 12. Sınıf öğrencilerinin mezuniyeti görkemli bir törenle kutlandı.

Tören öncesinde mezun öğrencilere ve velilere 300 kişilik iftar verilmesinin ardından törene geçildi. Önceliğin eğitim olduğunun vurgulandığı bu güzel törende genç kuşakların iyi eğitildiği takdirde geleceğimizin daha aydınlık olacağının; katma değeri yüksek üretim yolunun iyi ve kaliteli eğitimden geçtiğini vurgulayan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel konuşmasıyla geceye anlam kattı.

Sonrasında Uğur Okulları Ünye-Fatsa Kampüsü Müdürü Fırat Cenk öğrencilere şöyle seslendi “119 okulumuzda 19 bine yakın öğrencimizi hayata, üniversiteye uğurlamanın gururunu yaşıyoruz ve öğrencilerimizi geleceğe uğurlarken her birine başarılar diliyor ve bir gün herkes Uğurlu olacak diyoruz”diyerek sözlerini sonlandırdı.

Uğur Okulları Ünye-Fatsa Anadolu Lisesi 1.si öğrenci Melike Mutlu ise mezuniyetle ilgili duygularını ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi.”Bu okulda çocukça düşüncelerimiz olgunlaştı.Burada yaşadığımız sevinçler,dostluklar bizlere çok şey kattı .Edindiğimiz onca tecrübe hatalarımızdan çıkardığımız dersler bizlere ışık oldu. Bu ışık doğrultusunda öğretmenlerimizden öğrendiklerimizle çalışınca başaracağımızı tembellik yapınca kaybedeceğimizi haksızlığa karşı dik durmayı, Türk’e yakışır bir şekilde cesur olmayı kendimize gaye olarak belirledik.”diyerek sözlerine son verdi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-