eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

PTT’DEN BAYRAM KAMPANYASI

PTT’DEN BAYRAM KAMPANYASI
27 Mayıs 2019 - 16:26

Müstesna günlerde PTT hizmetlerinin kamuoyuna tanıtılması amacıyla çeşitli kampanyalar düzenlenmektedir. Şirketimiz tarafından verilen hizmetlerin bilinirlik ve tercih edilme oranlarının artırılması amacıyla 2019 yılı Ramazan Bayramı kampanyasında;

PTT A.Ş. Genel Müdürlüğünce hazırlanan ve 10 farklı tasarımdan oluşan tebrik kartları ücretsiz olarak tüm PTT işyerlerimizde müşterilere verilmekte, diğer taraftan Askeri Birlik, Cezaevi ve Okullara Dağıtımı yapılmaktadır.

Ramazan Bayramı ve akabinde Babalar günü olması vesilesiyle 28.05.2019-14.06.2019 tarihleri arasında PTT Kargo-kurye, Acele Posta Gönderisi (APS) küçük paketlerde % 30 indirim uygulanacaktır. Her hangi bir indirimden yararlanmayan müşteriler bir hatırlatma yapmaksızın sistem tarafından söz konusu gönderi sahipleri indirimden yararlanabileceklerdir.

Ordu PTT Başmüdürü Şinasi DUMAN Müşteri Memnuniyeti ve beklentilerini ön planda tuttuklarını, PTT’ nin yüzlerce hizmeti hakkında daha detaylı bilgi almaları için İlimizdeki 15 adet Merkez Müdürlüğü 33 adet şube işyerimize ve Başmüdürlük ofisine müşterileri beklediklerini ifade etti.

PTT Başmüdürü Şinasi DUMAN ülke genelinde olduğu gibi Ordu PTT Başmüdürlüğünde de eş zamanlı olarak başlatılan kampanyanın hayırlı uğurlu olmasını, bu vesile ile Ramazan Bayramının PTT çalışanlarına ve Ordulu hemşerilerimize iyilik huzur getirmesi dileğiyle Babalar gününü de kutladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-