eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

MİLYONLUK TARİHİ PROJE KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ ?

MİLYONLUK TARİHİ PROJE KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ ?
30 Mayıs 2019 - 3:05

Ünye Belediyesi tarafından “Kültür Yolu Projesi” kapsamında kamulaştırılarak “Belediye Konukevi” olarak restorasyonu tamamlanan Sabri Kadı Konağı’nın kapalı halde bulunması konağı ziyaret etmek isteyen vatandaşları hayal kırıklığına uğratıyor.

Eski Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar döneminde Kültür Yolu Projesi kapsamında restore edilerek, kültür yolunu ziyaret edenlerin soluklanabileceği ve vakit geçirebileceği bir mekân olarak tasarlanan 3 katlı Belediye Konukevi’nin kapısının kilitli olması görenleri şaşırtıyor.

3 katlı yapıdan oluşan konak içerisinde birinci katta kafe, ikinci katta toplantı alanları, 3. katta ise misafirlerin ağırlanacağı bölümler bulunuyor

Büyük çalışmalar ve milyonluk yatırımlar sonucunda restore edilen ve Ünye’ye kazandırılan Konukevi, yaz sezonunun gelmesine rağmen kapalı durumda olması akıllara

“bu konak neden restore edildi?

hizmete girmeyecek mi ?

veya kaderine mi terkedildi ?

yoksa yine bir devlet yatırımı heba mı edilecek ?”

sorusunun gelmesine sebep oluyor.

Belediye Konukevini ziyaret etmek için giden vatandaşlar bahçe girişindeki kapının kilitli olduğunu ve ziyaret edemediklerini, bu konak eğer kapalı halde bulunacaksa neden masraf edilip restorasyon yapıldığını belirterek yetkililerin en kısa sürede bu konuda duyarlı olmasını istediler.

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-