eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

OSKİ ÜNYE ŞUBESİ BAYRAM TATİLİNDE DE İŞ BAŞINDA

OSKİ ÜNYE ŞUBESİ BAYRAM TATİLİNDE DE İŞ BAŞINDA
31 Mayıs 2019 - 13:16

Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Ünye şubesi(OSKİ), vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için Ramazan Bayramı tatili boyunca nöbet sistemi ile görev başında olacak.

ŞİKÂYETLER 185 ARIZA HATTINA İLETİLEBİLECEK

OSKİ’ye bağlı araç ve personeller, Ramazan Bayramı tatili boyunca abonelerine hizmet vermeye devam edecek. Herhangi bir sorun yaşayan aboneler 185 ihbar hattını arayarak şikâyetlerini iletebilecek. İçme suyu ve kanalizasyon arızalarının onarımı için nöbetçi ekipler tatil boyunca görevlerinin başında olacak. Özellikle kırsal kesimlerde bayram nedeniyle artan nüfus artışı ve buna bağlı olarak artan içme suyu talebini karşılamak için tankerlerle su takviyesi yapan ekipler, bayram tatili boyunca da bu hizmetini sürdürmeye devam edecek.

ABONELER İŞLEMLERİNİ RAHATLIKLA GERÇEKLEŞTİREBİLECEK

Bayram tatili süresince su faturalarını yatırmak isteyen ya da ön ödemeli kartlı sayaçlarına su yükletmek isteyen aboneler işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecek.

1-10 Haziran tarihleri arasında (Pazar günleri hariç) hizmet vermeye devam edecek.

Su faturalarını yatırmak ya da ön ödemeli kartlı sayaçlarına su yükletmek isteyen aboneler, işlemlerini sabah 10.00 -16.00 saatleri arasında yapabilecek.

ÜNYE DE VEZNELER AÇIK OLACAK

Kurban Bayramı tatilinde OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Ünye’deki vezneler abonelerine nöbet sistemiyle hizmet verecek. Ünye ilçesi Kaledere Mahallesi Aydınlar Sokak’ta bulunan vezne hizmet verecek olup, Ramazan Bayramı tatili boyunca “Aktif Bank” noktalarından yükleme işlemi yapılabilecek.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-