eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Hami Projesi Belge Takdim Töreni Gerçekleşti

Hami Projesi Belge Takdim Töreni Gerçekleşti
01 Haziran 2019 - 12:01

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ, bakanlık tarafından Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün koordinesinde 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde özel okullar ile resmi okullar arasında işbirliğini desteklemek amacıyla hayata geçirilen “Hami Projesi” kapsamında düzenlenen “Belge Takdim Töreni”ne katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ, programda özel okullar ile resmi okullar arasındaki sosyal dayanışma ve bütünleşmeyi artırmak için ortak projeler oluşturmak ve yenilikçi uygulamaların hayata geçirilmesine yönelik okullar arasındaki işbirliğini desteklemek amacıyla yürütülen “Hami Projesi”ne katılan okullara teşekkür ederek başarılar diledi.

Yarışarak Değil Paylaşarak Gelişmek ilkesinden hareketle “Hami Projesi” kapsamında il genelindeki 53 tane özel okuldan, 23 özel okul ile 24 resmi okul arasında işbirliği protokolleri imzalanmış ve Valiliğin Onayı doğrultusunda yürürlüğe girdi. Uğur Okulları Ünye-Fatsa Kampüsü’nünde yer aldığı proje kapsamında 51 sosyal etkinlik 9 akademik ve 8 araştırma geliştirme çalışması yapılmış olup, proje uygulamalarında toplam 5.242 öğrenci, 597 öğretmen, 1.430 veli yer aldı.

İl Değerlendirme Komisyonu tarafından seçilen Uğur Okulları Ünye-Fatsa Kampüsü’nünde içinde yer aldığı ilk 3 iyi örnek içinde Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne gönderildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-