eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ORDU SMMMO’DA ERTUĞRUL YÜKSEL KONFERANS SALONU AÇILIŞI VE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI.

ORDU SMMMO’DA ERTUĞRUL YÜKSEL KONFERANS SALONU AÇILIŞI VE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI.
07 Haziran 2019 - 2:33

ORDU SMMMO’DA ERTUĞRUL YÜKSEL KONFERANS SALONU AÇILIŞI VE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI.

05.06.2019 Çarşamba Günü, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Oda hizmet binasında geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma törenine Oda Başkanı Bahadır BAŞ, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul YÜKSEL, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ, Mesleğimizin Duayen İsmi Zeki ODABAŞ, Başkan Yardımcısı Orhan Murat GÜR, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanı Dursun Serdar YILDIRAN, Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba KILIÇ, Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sayan, Denetleme Kurulu Başkanı Hatice ŞAHİN ERGÜL, Denetleme Kurulu Üyesi Hicabi DURAK, Disiplin Kurulu Üyesi Özgür ANLAYAN, Üst Birlik Delegesi Sayit GÜLTEPE, Barış Sayan, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanı Osman GÖZÜKAN, TESMER Yönetim Kurulu Saymanı Ayşegül ŞAHİN, TESMER Yönetim Kurulu Üyesi Uğur YAVUZ, Uludağ Üniversitesi SBMYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yaser Gürsoy, İstanbul SMMM Odası Üyeleri Ebru ARSLANTÜRK, Berkay ŞAHİN, meslek mensupları ve stajyerler katıldı.

Ordu Mali Müşavirler Odası Oda Toplantı Salonu’nun adının 23. Olağan Genel Kurulda üyelerin vermiş olduğu önergeyle kabul edilen Ertuğrul YÜKSEL Konferans Salonu’nun açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Oda Başkanı Bahadır BAŞ; ‘’23. Olağan Genel Kurul bizlere bir görev vermişti. Verilen bir önergeyle salonumuzun ismini Ertuğrul YÜKSEL Konferans Salonu olma görevi verilmişti. Bugün 9 yıldır yapmış olduğumuz bayramlaşmayı ve Genel Kurulun bize vermiş olduğu bu görevi yerine getiriyoruz. Onursal Oda Başkanımız Ertuğrul YÜKSEL odamıza 18 yıl başkan, meslek camiamıza da 30 yıldır her türlü alanda hizmet etmiş değerli bir büyüğümüzdür. Bizler bir hakkı uzun zamandır yerine getirmeye, tarihe not düşmeye, bu oda var oldukça da bir ismin yaşamasını istedik. Salonumuzun odamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’ Dedi.

Onursal Oda Başkanı Ertuğrul YÜKSEL; ‘‘Bu mesleğin yücelmesi, iyi yerlere taşınması için ne yaptıysak hep birlikte yaptık. Önemli mücadeleler verdik, örnek kişilik sergilemeye çalıştık. Çok güzel yerlerde olması gereken bir meslek. Ama maalesef tek kanatlı kuş uçmuyor. Kuşun bir kanadı biziz, bir kanadı ise yasalar ve Maliye Bakanlığı’dır. Yasalar bizi çok desteklemediği için biraz arada kaldık. Ama dünyanın en saygın, en kutsal mesleğini icra ediyoruz.  Bu incelik ve güzellik için hepinize teşekkür ediyorum.’’dedi.

Bayramlaşma Töreni ile ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Bahadır BAŞ; “Geleneklerine sahip çıkan meslektaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi geleceğe taşıyacağız. Dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerleri yaşayıp paylaştığımız bir bayramı daha birlikte idrak etmenin sevinci içindeyiz.

Bayramlar; insanı insan yapan değerlerin en güçlü şekilde yaşandığı özel günlerimizdir. Bu özel günlerimizde birbirimize, sevgiye ve paylaşıma olan inancımızı daha da güçlendirmeliyiz. Sevincin harmanladığı coşkunun yükseldiği dayanışma ve beraberliğin perçinlendiği ortak değerlerin saygı ve sevgi ile yoğrulduğu nadide bir sevinçtir bayram. ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ailesi olarak sevinçlerimizin akan sular kadar akıcı dayanışmalarımızın kayalar kadar sağlam beraberliklerimizin daim olması temennisi içerisindeyiz. Yarınlara güzel anılar bırakacağımız bir bayram geçirmenizi diler, Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlarım.’’dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-