eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye 1957 Spor Kulübü Olağanüstü Kongresi Ertelendi

Ünye 1957 Spor Kulübü Olağanüstü Kongresi Ertelendi
12 Haziran 2019 - 18:34

Ünye 1957 Spor Kongresi Gerçekleştiriliyor.

Publiée par Çakır Medy sur Mercredi 12 juin 2019

Ünye 1957 Spor Kulübü olağanüstü kongresi çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda yapılması planlanan kongrede 116 üyesi bulunan Kulübün yaklaşık 50 üyesi katıldı.

Hamza Alp’in tek liste halinde girdiği kongre, bugün çoğunluk sağlanamadığı için 19 Haziran Çarşamba günü saat 17:30’a ertelendi.

Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Murat Ülgen kongrede yaptığı konuşmada;

“Ünyespor Kongresi’ne her zamanki gibi bugünde yeterli katılım sağlayamadı. İnşallah kongremizi bir hafta sonra çarşamba günü saat 17.30 da gerçekleştireceğiz. 2. kongrede bir sayı aranmayacak. O gün inşallah Ünyespor’un yararı için burada toplanıp en güzel kararı sizler vereceksiniz.

Ünye’nin takımına sahip çıkması lazım. Ünyespor kimsesiz kaldı. Herkes kulübü terk etti. Futbolcularda bunun içerisinde. Müsabakaların başlamasına 3 gün kala Ünye’de 8 arkadaşımla beraber elimizi taşın altına koyarak takıma sahip çıktık. Herkes Ünyespora sahip çıkmalı ki Ünyespor hak ettiği yerde bulunsun.

Biz takımı 108 Bin lira borç ile teslim aldık. Çok şükür ki alnımızın akıyla takımı ligde bıraktık. Bahar marketin yöneticilerine buradan teşekkür etmek istiyorum.14 bin 700 TL borcumuz var ama bizim yönetimin hiç bir borcu yok.108 bin  TL borçla aldığım yönetimi söylüyorum.14 bin 700 lira borcun 5 binini ödeyip gerisini çizdirdik .

İstanbul’da kampçı bir arkadaş Pazar günü buraya geldi, hesabına 5 bin TL yatırdık.  15 bin TL borcu sildi. Cem Petrol’e 6 bin 700 liranın 2 binini ödedik  4 bin 700 lirayı sildirdik. Takımın şuan borcu yok ve 20 bin TL paramız var.

Altyapı hocalarımız devam ediyor ve onların ödemesini yaptıktan sonra biz kasadaki parayı da bırakıyoruz.Biz  takımı borçlu bırakmıyoruz onun için herkesin sahip çıkmasını istiyoruz.Bizden sonra gelecek arkadaşlar da hesabını kitabını iyi yapsınlar. Biz 23 Ocak’ta bu takımı teslim aldığımızda borçları ödeyeceğiz ve takımı ligde bırakacağız, Haziran ayında bir kongre yapacağız demiştik. Biz sözümüzü tuttuk şimdi sıra Ünyelilerde. Ünyelilerin bu takımı şahlandırıp sahip çıkması lazım. Tabiki biliyoruz ekonomik sıkıntılar var ama bir kişiden 50 bin isteyeceğimize 3 lira, 5 lira isteyip takıma destek verebiliriz.Takım hocalarımız bir çok fedakarlık yapıp takımı maçlara götürdüler.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-