eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

TSİP Ünye İlçe Başkanı Salim Oğuz Görevine Neden Döndü ?

TSİP Ünye İlçe Başkanı Salim Oğuz Görevine Neden Döndü ?
15 Haziran 2019 - 1:35

Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Ünye İlçe Başkanlığı görevini yürüten Salim Oğuz, bazı nedenlerden dolayı bir süre önce istifa etmişti.

Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Genel Başkanı Turgut Koçak’la yaptığı görüşmeler neticesinde tekrardan görevi başına gelen İlçe Başkanı Salim Oğuz gazetemize açıklama yaptı.

Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Başkanı Salim Oğuz şu açıklamada bulundu;

” Bir süre önce başkanlığını yaptığım Türkiye Sosyalist İşçi Partisi den bazı nedenlerden dolayı istifa etmiştim.

Bu süreç içinde Genel Başkanımız ve değerli abimiz Turgut Koçak’la bir görüşme yaptım. Bu görüşmeden çıkan sonuca göre Ünye İlçesinde partimizin yeniden yapılandırılması ve yeni yönetim kurulu oluşturarak benim başkanlığımda yeniden partimizi meşru bir zemine oluşturarak prosedürleri yerine getirdikten sonra yerelde ve geneldeki sıkıntılarımızı halkımız ile paylaşacağız.

Ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz gelişmeler, ülkemizin yurttaşlarını derinden huzursuz ve mutsuz etmektedir. 17 yıldan bu yana ülkemizi yöneten AKP iktidarı cumhuriyetin bütün kazanımlarını tek tek etmiştir. Eğitimi yozlaştırmış ve gericileştirmek. Laik demokratik ve çağdaş eğitimden tamamen vazgeçilmiştir. Dolayısıyla laik demokratik çağdaş eğitimle donanmayan gençlerimiz lümpenleşmekte, huzursuz ve mutsuz olmaktadır.

Cezaevlerinde on binlerce gencimiz uyuşturucu, sapkınlık ve hırsızlıktan yatmaktadır. AKP iktidara geldiği yıl Türkiye cezaevlerinin tamamında 49.000 mahkum vardı. Şimdi ise 285.000 mahkum vardır ve bu sayılar gün geçtikte artmaktadır. Bize göre yoksulluk, eğitimin gericiliği ve  yozlaştırmadan kaynaklı gençlerimizin kendi öz kültürlerinden uzaklaştırılmış ve başka yabancı kültürlere ABD emperyalizmi ve yerli işbirlikçileri tarafından zorlandırılmışlardır.

ABD iktidarı, kendilerini ve yandaşlarını zengin etmişlerdir. Halkımız ve gençlerimizi yoksullaştıran bu  iktidara karşı bizlere düşen görev demokratik zeminde mücadele etmektir.
Biz Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Ünye İlçe teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi halkımız ile beraber değerlendirerek mücadeleye devam edeceğiz.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Yeni yönetimimiz Ünye İlçe sekreterimiz Volkan Sanbat, Hasan Oğuz, yönetim kurulu üyemiz Erdinç Atabay ve İbrahim Avcı’dan oluşmaktadır. Bundan sonra kaldığımız yerden devam ederek AKP iktidarının 17 yıllık tahribatlarını halkımız ile paylaşacağız ve olumsuz gelişmeleri anlatacağız. Türkiye’ nin demokratik bir seçim yapması için katkılarda bulunacağız ve mücadelemize devam edeceğiz.”.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-