eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Belediyesinin Triatlon Hevesi Meğer Balonmuş

Ünye Belediyesinin Triatlon Hevesi  Meğer Balonmuş
18 Haziran 2019 - 0:34

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya Güncel Organizasyon Yeri Değişikliklerini Açıkladı Ünye Kamuoyu şok yaşadı.

 Uzun süre Ünye gündemini meşgul eden ve iptal edildiği açıklanan Ünye triatlon yarışları ile ilgili bugün sıcak gelişmeler yaşandı.

İlki geçen sene yapılan ve bu sene de 13 -14 Temmuz tarihlerine Ünye’de yapılması planlanan Triatlon yarışlarının Ünye Belediyesi tarafından iptal edilmesi sonucu kamuoyunda tepki oluşmuş, tepkiler neticesinde belediye daha fazla kayıtsız kalamamış ve  yarışları yapılabilmesi için çalışmalar yeniden başlatılmıştı.

En son Ünyeli turizmciler ve belediye arasında çözüm üretilmiş ve Triatlonyarışlarının yapılması yönünde karar alındı yönünde olumlu gelişmeler kamuoyuna yansımıştı.

Fakat yaşanan son gelişmelerin ardından gerçeğin pekte olumlu olmadığı anlaşıldı.

Triatlon yarışlarının yapılması yönünde ki olumlu yaklaşımların aslında gerçeği yansıtmadığı,sadece kamuoyunun tepkisini en aza indirmek  için yapıldığı ortaya çıktı.

Bu durum Ünye’deki pozitif havayı  aldı ve yerini moral bozukluğuna bıraktı.

Ünyelilerin  çok istediği ve Ünye tanıtımı için önemli bir etkinlik olan triatlon yarışlarının Ünye’den Eğridir’e kaydırıldığı yönünde açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Triatlon Federasyonu resmi internet sitesinden Başkan Bayram Yalçınkaya imzalı yapılan açıklamada şöyle dendi. Yarışların iptaline gerekçe olarak Ünye Belediyesi İstanbul seçimlerini göstererek 13-14 Temmuzda Ünye’de yapılması planlanan yarışları istemediğini resmi yazı ile federasyonu belirtti.

Kısacası sokakta bu yaşananların ardından ,Ünye belediyesi bu süreçte kamuoyunu uyuttu  ve  baştan beri yapmak istemediği organizasyonu RET etti algısı oluştu.

İŞTE O AÇIKLAMA

AÇIKLAMANIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIN

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P