eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNYE BELEDİYESİ KAYITSIZ KALMADI VE HİZMETE AÇTI

ÜNYE BELEDİYESİ KAYITSIZ KALMADI VE HİZMETE AÇTI
20 Haziran 2019 - 1:54

Çakır Medya/Ünye Net Haber Gazetesi olarak dün sizlerle paylaştığımız haberde 15 Temmuz meydanında ve pazaryeri çevresinde bulunan araçların gelişi güzel park edildiği ve vatandaşların yürümekte bile zorlandığını belirtmiştik.

Şikayetlere kayıtsız kalmayan Ünye Belediyesi harekete geçerek 15 Temmuz meydanında bulunan kapalı otoparkı hizmete geçirdi.

VATANDAŞ UYGULAMADAN MEMNUN

Kamuoyunda,her ne kadar hakkında spekülasyonlar olan bir yer olsa da, Ünye’nin ve Ünyelinin ihtiyaçları yönünde faydalanması zaruri bir otopark olan, 15 Temmuz meydanında bulunan kapalı otoparkın  Belediye tarafından hizmete geçirilmesi mantıklı bir hareket olarak yorumlandı…

MODERN DONANIMA SAHİP PARK ÜCRETSİZ

Otopark  yapılan çalışmaların ardından bugün bütün vatandaşlar için hizmete açılıyor. 260  araç alma kapasitesi olan bu otopark geniş güvenlik önlemlerine sahip ve kamera sistemleri ile donatılmıştır. İki tane girişe ve bir tane çıkışa sahiptir. Otopark ücret tarifesi belirlenene kadar ücretsiz olarak hizmet verecek.

Ayrıca 15 Temmuz meydanındaki bu otoparkı vatandaşlar ilerideki günlerde abone olarak da kullanabilecekler.  Abone sayıları sınırlı olduğu için abone olmak  isteyen vatandaşlar Ünye Belediyesi bünyesinde bulunan beyaz masaya dilekçe, araç ruhsat fotokopisi  ve kimlik kartlarıyla başvurmaları gerekiyor.

Hizmete giren otopark ile araç trafiği de çevreden kaldırılmış olacaktır.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-