eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

OLAYLI KONGREDE BAŞKAN “ALP” SEÇİLDİ

OLAYLI KONGREDE BAŞKAN “ALP” SEÇİLDİ
19 Haziran 2019 - 19:13

Ünye 1957 Spor Kulübü’nde bugün gerçekleşen olağanüstü kongre ile yeni yönetim seçildi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda yapılan kongre geçen hafta yeterli üye katılmaması nedeniyle bugün saat 17:30’a ertelenmişti.

Bugün tek liste ile girilen seçimde açık oylama ile Hamza Alp başkan seçildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongrede divan başkanlığını İrfan Tosun, katip üyeliklerini ise Abdullah Murat ve Ercan Yıldırım yaptı.

Kongrede Ak Parti eski İlçe Başkanı Arif Ergün ve birkaç kişi isteklerde bulundu. En çok dikkat çeken ise, Arif Ergün’ün yeni yönetimi görmek istemesi oldu. Arif Ergün’ün isteği doğrultusunda yeni yönetimden sadece 4 kişi üyelerin karşısına çıktı. 20 kişilik yönetimden sadece 4 kişinin kongreye katılması tepkiye neden oldu.

Ünye 1957 Spor Kulübü eski Başkanı Murat Ülgen kongrede yaptığı konuşmada, kulüp hakkında bilgiler sundu ve yeni yönetime başarılar diledi.

Ünye 1957 Spor’un yeni Başkanı Hamza Alp ise takımın zor günlerden geçtiğini, buna rağmen yönetim ile beraber taşın altına elini soktuklarını ve Ünye 1957 Spor’u 3. Lige çıkaracaklarını söyledi. Ünye 1957 Spor için dilencilik dönemi bitmiştir diyen Başkan Alp herkesin Ünye 1957 Spor’a sahip çıkmasını istedi.

Ünye 1957 Spor Kulübü eski Başkanı Murat Ülgen;

“Ünye 1957 Spor Kulübü futbol branşlarında 13, 14, 15, 16 ve 19 bal liginde takımlarımız ile müsabakalara çıkmıştır. Kulübümüz okulların tatile girmesiyle beraber yaz okulları açarak öğrencilerimize spor yapma ve boş zamanlarını değerlendirme olanağı sağlamıştır. Kulübümüz ayrıca Ünye’de geleneksel hale getirdiğimiz resmi kurumlar turnuvası ile plaj  kum futbolunu organize ederek Ünyelilerin huzuruna spor faaliyeti çıkarmıştır. İmkanımız olduğu müddetçe çocuklarımızı ve gençlerimiz spora özendirmeyi topluma yararlı bireyler olarak kazandırmayı kendimize görev biliyor, bu aşk ile çalışıyorum.

Ünye 1957 Spor Giderleri ve gelirleri. Genel giderler; 17 bin 081.50 krş, amaç ve hizmet giderleri 611 bin 975.13 krş, diğer giderler 10 bin 089.05 krş, banka 407.88, genel toplam  639 bin 553.57 krş’dur. Gelirlerimiz; banka 3618 bin 17, bağış ve yardımlar 635 bin 935.40 krş, genel toplam 639 bin 553.57 krş’dur.

5 ay önce Sayın kaymakamımız ve belediye başkanımız 1 ay boyunca kulübe başkan aramak için şehri didik didik gezdiler. Ünyespor’a hiç kimse sahip çıkmadı. Son 2 gün kala bu görev bize tevdi edildi ve biz Kulübü borç batağından kurtararak, ligde bırakarak bugünlere getirdik. Sizden ricam Ünyespor’a sahip çıkalım.150 bin lira bir futbolcuya vermektense 150 bin liraya Ünye 1957 Spor kurtulsun.” Dedi.

Ünye 1957 Spor Başkanı Hamza Alp “Biz bu batan gemiyi tekrar yukarı çıkarmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi önceki yıllarda Belediyenin, Kaymakamlığın ve iş adamlarının kapısına giderek destek istiyorduk. İşadamlarımız da bu durumdan bıktı. Tabi bu Ünye’den para toplamayacağız anlamına gelmesin. Ama bu eskisi gibi dilencilik durumunda olmayacak.

Yönetim oluşturmaya çalıştık.İnşallah yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Oyuncularımızın çoğu hazır. Tüm Ünye artık haftasonları keyifli bir maç izleyecek.” dedi.

Ünye 1957 Spor’un Yeni Başkan Hamza Alp ve Yönetim Şu İsimlerden Oluşuyor;

YÖNETİM KURULU ASİL              

1-Hamza Alp-İş Adamı

2-İhsan Yazıcı-İş Adamı

3-Murat Deniz-Eski Futbolcu

4-Hüseyin Şener-İş Adamı

5-Yavuz Selim Cerrahoğlu-İş Adamı

6-Selçuk Kocaoğlu-İş Adamı

7-Erdem Vural-İş Adamı

8-Abdulkadir Demir-Avukat

9-Serkan Önder-Makina Mühendisi

YÖNETİM KURULU YEDEK

1- Köksal Cındık

2-Serkan Güney

3-Murat Tokaç

4-Sedat Eren

5-Murat Hıraoğlu

Denetim Kurulu Asil                                                   

1-Yüksel Kartal

2-Murat Ocak Lizay Pırlanta

3-Hasan Basri Alp

Denetim Kurulu Yedek 

1-Mithat Yağal

2-Tolga Kaygı

3-Zekeriya Tiyaloğlu

Ünye 1957 Spor Kongresinden Canlı Yayın

Publiée par Çakır Medy sur Mercredi 19 juin 2019

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P