eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ORDU HAVA LİMANINDA VİP KRİZİNDEN SONRA, RANT SKANDALI YAŞANDI

ORDU HAVA LİMANINDA VİP KRİZİNDEN SONRA, RANT SKANDALI YAŞANDI
20 Haziran 2019 - 10:35

Ordu-Giresun Hava limanında skandallar bitmek bilmiyor.Vip krizinin ardından ,Rant krizi gündeme bomba gibi düştü.

Ordu-Giresun Hava limanındaki rant kavgaya sebep oldu.

Ordu’nun önde gelen  araç kiralama filosu görevlisi Hava Limanında hizmet veren Ç…..  Rentcar firması görevlileri tarafından hem kendisi darp edildi, hemde aracı hasar gördü. Olay davalık olurken ,hava alanındaki darp basına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre,kendilerinden başka firmaya araç kiralanmasını kabul etmeyen Ç….. firması çalışanları Barış Aktürk isimli başka bir Rentcar  görevlisine  dayak attılar. Ve “Biz Trabzonlu’yuz adamın A…. S..İz” diye Allah’a, Peygambere küfür ettiler.

DARP EDİLEN AKTÜRK POLİSE SIĞINDI

Kavga sırasında çeşitli yerlerinden darp edilen ve yara alan Barış Aktürk kendisini dövenlere “Allahınızı severseniz yapmayın” diye yalvarmasına rağmen kendisine “Senin Allahınıda S….. M.. Peygamberini de S….M.” dediklerini ve aracın içinden indirdikleri sırada Hava limanında görevli Polis memurlarının olaya müdahale ettiklerini açıkladı.

Olay sonrası Gülyalı Polis merkezine giderek şikayetçi olan Barış Aktürk, oradan da  Ordu Eğitim Araştırma hastanesine  giderek tedavi gördü ve darp raporu aldı.

HAVA ALANINDA HAKİMET KURMUŞLAR..

Mağduriyetini Yön gazetesine anlatan Tolga Türkyılmaz, Ordu-Giresun Hava alanını kendi himayeleri altına alan Ç…. RENTCAR  isimli firma yetkililerinin  burada adeta hakimiyet kurarak, “Biz buraya kira veriyoruz, bizden başkası dışarıdan gelenler burada kimseye araç kiraya veremez” diye bütün kiralama şirketlerini hava limanına sokmak istemediklerini  ve tehdit ettiklerini ifade ederek, görevlileri  uyararak bu kabadayılığa ve hakimiyete son verilmesi çağrısında bulundu.

İŞTE ADLİYEYE YANSIYAN OLAYIN TUTANAĞI

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-