eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye’nin Yeni Hocası Berber İmzayı Attı

Ünye’nin Yeni Hocası Berber İmzayı Attı
21 Haziran 2019 - 12:33


Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü Şirahman Berber’le 5 yıllığına sözleşme imzalandı.
Yeni yönetimle beraber hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan ekip dün akşam Mavi Marin Otel’de Teknik Direktör Şirahman Berber ile 5 yıllığına sözleşme imzaladı.

İMZA SONRASI BERBER KONUŞTU

Teknik Direktör Berber,” Kazanmak İçin İddialı Olmamız Gerekiyor”
Çiçeği burnunda Ünye 1957 Spor yönetimi transfere hızlı başladı. İlk olarak Teknik direktör Şirahman Berber ile anlaşan ekip bugün teknik direktör ile stadyumu ve tesisleri gezdiler.
Berber,” Kazanmak İçin İddialı Olmamız Gerekiyor”
Sezona başarılı çalışmalara imza atılacağını ifade eden Teknik Hoca Şirahman Berber,” Ünye’den geçmişte bir çok defa geçmişliğim var. Çünkü ben Trabzonluyum. Bu kadar şehrin içine girmemiştim fakat hem modern hem gelişmiş bir şehir olmuş Antrenman sahasını ve stadyumu gezdim. Çok güzel bir alana sahip, Ben Trabzonluyum ama Bursa’da yaşıyorum. Ancak Bursa ile Ünye’yi kıyasladığımız zamanda ikisi de il statüsü kazanmış şehirler olmuş. Ünye’yi 2. Ligden itibaren takip ediyorum. Böyle bir camianın bu ligde olması futbol adına üzücü bir durumdur. Bize gel dediler. Bende tabi eski bir futbolcuyum. 6 sene süper lig, 5 yıl 3 ve 5 yıl 2. ligde çalıştım. İddialı değilsek zaten başlamanın devam etmenin bir anlamı yok. O yüzden kazanmak için iddialı olmamız gerekiyor. Bunu da bu sezon hepimiz göreceğiz.” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P