eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye’de dostluk kazandı.

Ünye’de dostluk kazandı.
24 Haziran 2019 - 1:18

23 Haziran Pazar günü saat 17.00 de ilçe stadında Samsunspor masterler ile Ünyespor master takımları karşı karşıya geldi.Ünye Şehir stadında oynanan gösteri maçında dostluk kazandı.

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanvekili Murat Ülgen gösteri maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere Türkiye Masterler ve Veteranlar  Futbol Ligi tüm bölgelerde oynanıyor. 2018-2019 sezonu bölgeler arası şampiyonu 52 Orduspor oldu. Geçen yıl Samsun Masterler takımı lige katılmadı ama onlar da bir hazırlık içerisindeler. Bu yüzden onlarla bir gösteri maçı şeklinde bir karşılaşma planladık. Ayrıca Ünye’mizde sporu sevdirmek, Ünye’mizin reklamını yapmak amaçlı bu organizasyon düzenledik.”dedi.

Gösteri maçının amacı ile ilgili konuşan Ülgen şunları kaydetti, “Eskiden profesyonel futbol oynamış Ünyeli ve Samsunlu futbolcularımızı burada bir gösteri maçı ile izleyenlerin spora adapte olmaları, burada ki gençlerin onları örnek almalarını amaçlıyoruz. Futbolun her yaşta oynandığını, sporun her yaşta sevildiğini göstermek istiyoruz. Bizi burada onure eden Samsun Masterler takımına teşekkür ediyorum.”

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P