eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye’li Muaythaiciler Madalyaya Doymadı

Ünye’li Muaythaiciler Madalyaya Doymadı
24 Haziran 2019 - 2:10

Ünye’li Muaythai Sporcuları Erzincan’da 3 Altın,1 Gümüş,1 Bronz Kazandılar.

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Çarkaçı yaptığı açıklamada, 18-22 Haziran 2019 Tarihleri Arasında Erzincan İlimizde yapılan minik-yıldız ( bay-bayan ) çocuklar Muaythai Türkiye şampiyonasına Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü olarak 11 Sporcuyla katıldık. 3 Türkiye Şampiyonu ve 1 Altın Kemer,1 Türkiye ikincisi gümüş madalya ve 1 Türkiye Üçüncüsü Bronz madalya alarak Ordu İlini en iyi şekilde temsil ettik.

Şampiyonada birinci olan sporcularımız Temmuz ayı içerisinde Bilecik İli,Söğüt ilçesinde yapılacak olan seçmelere katılarak, yılbaşı Antalya ilinde yapılacak Open Muaythai birincisiyle maç yapacaklar.

Antalya da ki turnuvayı kazanırlarsa ülkemizde ilk defa düzenlenecek olan minik-yıldız ve gençler Dünya Şampiyonasında Ülkemizi temsil etme görevi üstlenecekler.

3 sporcumuzda inşallah başarıyla bu sınavı atlatıp ülkemizi,bayrağımızı temsil ederler.Milli takım seçmelerinde sporcularımıza başarılar diler, Türkiye Şampiyonasında derece yapan 5 sporcumuzu da tebrik ediyorum.

Bizlere tesislerinde imkan sağlayan Ordu Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Genç,Ünye Genclik Ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Aydın Kuyumcu,Ünye Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı, Ünye Kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin Güney  Ve Sporcularımızın Bu Başarıları Almasında Çok Büyük Emeği Olan Ünye Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü Muaythai 3.Kademe Kıdemli Antrenör Kenan Balcıoğlu’na Ünye dövüş Sanatları Gençlik ve Spor kulübü yönetim kurulu adına teşekkür ederiz’’dedi.

Ordu ili olarak toplamda 9 madalya alındı,3 birincilik altın ( bu 3 birincilik sadece ÜNYE’Lİ sporcularımızın  )
3 ikincilik gümüş madalya ( 1’i ÜNYE)
3 üçüncülük bronz ( 1’i ÜNYE )
DERECE YAPAN ÜNYE DÖVÜŞ SANATLARI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ LİSANSLI SPORCULARI İSİMLERİ :
1- AZRA OCAK MİNİK BAYAN 30 kg Türkiye Şampiyonu Altın Madalya ve Altın Kemer aldı,
2- ELANUR ALTUN minik bayan 46 kg Türkiye Şampiyonu
3- BAHRİ SEFA TEMİZ Minik Erkek 56 kg Türkiye Şampiyonu
4- İLAYDA VEYİSOĞLU Yıldız Bayan 60 kg Türkiye İkincisi Gümüş Madalya
5- EFDAL HÜDA NUR KÜÇÜKOSMANOĞLU Yıldız Bayan 64 kg Türkiye Üçüncüsü Bronz Madalya kazanmıştır.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P