eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Açık fark ile İmamoğlu 2. Defa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Seçildi

Açık fark ile İmamoğlu 2. Defa  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Seçildi
25 Haziran 2019 - 0:51

İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından  gazetemize özel açıklama yaptı.

Karagöz” Seçim üzerinden çeşitli  oyunlar oynandı ve seçimi kazanabilmek için halkın iradesini etkilemeye çalıştılar.”dedi.

“Sarsılmaz bir inanç ile Ekrem İmamoğlu’nun yanında dimdik  durduk” diyen İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz “Bundan sonra başta İstanbul olmak üzere Türkiye çok daha güzel olacaktır.” diyerek sözlerine devam etti.

İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz;

”23 Haziran 2019 Pazar günü yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi tüm Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olsun. Bilindiği gibi 31 Mart 2019 Pazar günü tüm Türkiye’de yerel seçim yapılmış. Muhtar, Belediye Meclis üyeleri, İl ve İlçe Başkanları seçilmiştir. Aynı tarihte İstanbul’da yapılan seçim sonucunda, Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandı ve mazbatası verildi. Yapılan ittifaklar sonucunda oylar tekrar sayılmıştır ve sonuç değişmemiştir. Fakat sandık kurallarının oluşumu gerekçe gösterilerek aynı zarfta kullanılan muhtarlık oyları, Belediye Meclis adayları oyları ve İlçe Belediye Başkanlığı oyları kabul ediliyor.Gene aynı zarfın içindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı oyları Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilerek,23 Haziran 2019 Pazar gününe ertelenmesine karar veriliyor. Tabi ki bu karar demokrasimizi yaralamış ve halkın iradesini engellemiştir.

İstanbul seçimleri tüm Türkiye’ye mal edildi. Seçim üzerinden çeşitli  oyunlar oynandı ve seçimi kazanabilmek için halkın iradesini etkilemeye çalıştılar. Millet ittifakının, seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yalan yanlış çeşitli kulplar takıldı. Hatta bunlar yetmedi, bebek katili, terörist başından medet umarak mektupları yayınlatıldı.

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye çok daha güzel olacaktır.

Biz İyi Parti olarak millet ittifakı içinde başta Genel Başkanımız  Sn. Meral Akşener olmak üzere tüm il ve ilçe başkanlarımız, tüm parti teşkilatımız ve gönüllerimiz ile iyi bir İstanbul ve iyi bir Türkiye için kutlu bir yola çıktık. Sarsılmaz bir inanç ile Ekrem İmamoğlu’nun yanında dimdik durduk, halkın iradesini ve güvenini kazandık.

Açık fark ile Ekrem İmamoğlu 2. defa tekrar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Ekrem İmamoğlu’nun kararlılığı, azmi, sevgisi, adaleti ve hoşgörülü oluşu İstanbul’a çok iyi gelecektir. Bundan sonra başta İstanbul olmak üzere Türkiye çok daha güzel olacaktır. İstanbul seçimlerinin, yurdumuz, milletimize ve Türkiye’mize hayırlı olmasını diler ve saygılarımı sunarım.”diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-