eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

BÜYÜKŞEHİR UYUMA ”Sokak Köpekleri Trafik Kazasına Neden Oldu”

BÜYÜKŞEHİR UYUMA ”Sokak Köpekleri Trafik Kazasına Neden Oldu”
26 Haziran 2019 - 2:40

Ünye’de başıboş köpekler tehlike yaratmaya devam ediyor. Hayvan severler ve vatandaşların tüm uyarılarına rağmen hayvanlar konusunda bir adım ileri gidemeyen belediye, bu canların hesabını nasıl verecek merak ediyoruz.

Ünye’de meydana gelen kazada sokak köpekleri baş aktör oldu.

Görgü şahitlerinin ifadesine göre Ordu Samsun Devlet Sahil Karayolu Burunucu Mahallesi Adabakkalı mevkinde dün akşam saat 22.30’da yolun ortasına çıkan sokak köpekleri  trafik kazasına neden oldu.

Samsun istikametinden şehir merkezi istikametine gelmekte olan 34 EP 4999 plakalı aracın orta şeritte yolda bekleyen iki sokak köpeğine çarpmamak için durduğu anda, arkadan gelen 34 PE 967 plakalı araç duran araca çarptı. Çarpma sonucu araçlarda maddi hasar oluşurken olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmaması teselli oldu.

Olayda sokak köpekleri kaçarken 100 metre ilerde aynı kazanın tekrarlanmasına ramak kaldı. Sürücülerin köpekleri  erken farketmesi sonucu ikinci bir kaza atlatıldı.

Bu olay gösteriyor ki sokak köpekleri hem kendi, hem de insanların canlarını tehlikeye atmaya devam ediyor. Daha fazla can ve mal kaybı olmaması için Büyükşehir Belediyesinin en kısa sürede bu konu hakkında faaliyete geçmeye çağırıyoruz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-