eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye Gücü FK Rövanşı Kazandı! 3-1

Ünye Gücü FK Rövanşı Kazandı! 3-1
02 Temmuz 2019 - 1:21

Kadın Futbolu Ordu U-13 Ligi mücadelesinde Yenimahalle 52 Spor’u Cevizdere Spor Tesislerinde konuk eden Ünye Gücü FK, rakibini ilk yarıda attığı gollerle 3-1 mağlup ederek kaybettiği ilk maçın rövanşını kazanmayı başardı.

Pazar günü oynanan maça iyi başlayan Ünye Gücü FK, üst üste pozisyonları değerlendiremezken rakip takımın yetenekli golcüsü Nisa’ya da 3 net pozisyonda kaleci Miray’ın başarılı çıkışlarıyla gol şansı vermedi. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında Ünye Gücü’nün hızıyla göz dolduran oyuncusu Selin Ocak şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Ardından orta alandan aldığı toplarla yüzünü kaleye döner dönmez sert şutlarla gol arayan Semanur, böyle bir pozisyonda yaptığı mükemmel vuruşla istediği golü üst köşeden filelere gönderdi ve farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşmada ilk yarının son dakikalarında Gizem bu sefer ceza sahası içinde boşta kalan topu filelere göndererek skoru 3-0 yaptı ve ilk yarının skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında üst üste pozisyonlara giren Ünye Gücü FK, dördüncü golü bir türlü bulamazken son dakikalarda Nisa müsait durumda vuruşunu yaparak konuk takımın tek golünü filelere göndermeyi başardı ve maç Ünye Gücü FK’nın 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Ordu’da oynanan ilk maçı Yenimahalle 52 Spor 3-2 kazanmıştı. Ünye Gücü FK, bu sonuçla 4 takımın mücadele ettiği U-13 Grubunda 7 puanla 2. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Kırmızı-beyaz-siyahlılar Çarşamba günü deplasmanda Rusumat-4 ile liderlik maçına çıkacak.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-