eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
05 Temmuz 2019 - 10:53

05.07.2019

AYŞE ŞEKER VEFAT ETTİ

Tekkiraz Dizdar Ganioğlu mahallesinden Merhum Emin Şeker’in eşi, İbrahim ve İsmet Şeker kardeşlerin anneleri, Kahveci Mithat Gürel’in kayınvalidesi Ayşe Şeker vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakiben Tekkiraz Merkez Cami’de kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

UĞUR KAPTANOĞLU VEFAT ETTİ

Eski elektrik santral makinisti Merhum Ömer Kaplaoğlu’nun oğlu, Yelda, Mustafa ve Hasan Kaptanoğlu’nun kardeşi, Aydın Kaptanoğlu’nun amcası Çarşamba Şeker Fabrikasından emekli Uğur Kaptanoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakiben Büyük Cami’de kılındıktan sonra Şeyh Yunus aile kabristanlığına defnedilecektir.

MEVLÜT KARTAL VEFAT ETTİ

Merhum Ramazan Kartal’ın oğlu, Mehmet, Ekrem, Nebati ve Soner kardeşlerin babaları, Ünye hal esnaflarından Mehmet Dal’ın kayınpederi Mevlüt Kartal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakiben Yeşilkent İstiklal mahallesinde kılındıktan sonra Şeyh Yunus aile kabristanlığına defnedilecektir.

OSMAN KARAKAŞ VEFAT ETTİ

Yıldız oğullarından Merhum Süleyman Karakaş’ın oğlu,Erol Karakaş’ın babası Osman Karakaş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakiben Ekincik Merkez caminde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HALİL KULAKSIZ VEFAT ETTİ

Ünye esnaflarından, merhum Necip Kulaksız’ın oğlu, Hasan ve Canan Kulaksız’ın abileri, Burhab, Şahabettin, ve Zübeyde  kardeşlerinin babaları, Halil Kulaksız vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Gümüşhane ili Şirin ilçesi Yukarı Kulaca köyünde defnedilecektir.

MUSTAFA BALCI VEFAT ETTİ

Fatih mahallesinden Mustafa Balcı’nın babası, Enver ve Kemal Balcının abisi Mehmet ve Kamil Balcı’nın amcası, merhum Kamil Balcı’nın oğlu Mustafa Balcı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakiben Yağbasan Irmakıçi caminde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-