eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

VEKİL YEDİYILDIZ 4 GÜN SONRA AÇIKLAMA YAPTI,ORTALIK KARIŞTI

VEKİL YEDİYILDIZ  4 GÜN SONRA AÇIKLAMA YAPTI,ORTALIK KARIŞTI
06 Temmuz 2019 - 4:23

 Danışmanın Yediği Haltlarla  İlgili Şok İddiaların Faturası , Vekil Yediyıldız’a Kesildi.

Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız’ın 1 yıldır danışmanı olarak görev yapan Yavuz Atik hakkında çarpıcı iddialar Ordu’yu salladı.

Özel ilişkiler iddiası

Kamuoyuna yansıyan bilgilere göre danışman Yavuz Atik’in  görevini kötüye kullandığı ve bazı kişilere iş bulma vaatleriyle özel vaatler vererek, özel hayatlar yaşadığı bunun akabinde ortalıkta kayıt ve görüntülerin dolaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Bu iddialar ve iddiaları destekleyen belgeler basına sızınca Milletvekili Şenel Yediyıldız sosyal medya hesabından alelacele bir açıklama yaptı.

Yediyıldız Danışmanlığını yapan Yavuz Atik ile yollarını 1 Temmuz 2019 tarihinde ayırdığını duyurdu.

Vekil Yediyıldız açıklamasında;

Kamuoyuna Duyuru;

24 Haziran 2018 Milletvekili seçimleriyle birlikte danışmanlığım görevinde bulunan Sayın Yavuz Atik ile 1 Temmuz 2019 tarihi itibariyle yollarımızı ayırdığımızı bildirir, bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim”dedi.

KAMUOYUNDA MERAK EDİLEN SORULAR İSE;

Peki Yediyıldız, 1 Temmuzda  yapması daha doğru olacak ayrılık açıklamasını neden 5 Temmuz tarihinde yaptı?

Neden bu güne kadar sessizliğini korudu?

Bugüne kadar açıklama yapmamasının sebebi, bilgilerin kamuoyuna düşmemesi ihtimalini göz önünde bulundurup; danışmanla çalışmaya devam etmek istemesi miydi?

Yoksa Danışmanını tutması için başka bilinmeyen nedenler mi var?

Belge ve bilgilerin basına düştüğünü öğrenince de akşam saatlerinde kendi durumunu kurtarmak için mi ,alelacele sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı?

 Ordu kamuoyu Milletvekili Şenel Yediyıldız’dan sorulara cevap ve gerçek bir açıklama bekliyor.

Bu yaşanan olaylar sonrası,

Milletvekili Şenel Yediyıldız’ın danışman Yavuz Atik’in yaptığı hataları daha önceden kendisinin haberdar olduğunu, fakat, Ordu kamu oyunun bu olayları duyması ve şikayet konusu olduktan sonra danışmanı ile ilişkisini kestiği iddiaları  vekil hakkında kamuoyunda güvensizlik oluşturdu.

Öyle ki danışmanı hakkında bilgisi olduğu olay karşısında ses çıkarmadığı,hatta örtbaş etmeye çalıştığı gibi iddialar ortaya atılırken,belge ve görüntülerin basının eline geçti haberlerinin ardından alelacele ayrılık açıklaması yapması manidar karşılandı.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından AK Parti Ordu Milletvekili seçilen Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Ordu’ya güven,huzur ve hizmet getireceğine, bu olay sürecinde çizdiği görüntü ile kamuoyunda hayal kırıklığı yarattı.

Ordu’ya Umuttu ama!

Öyle ki ,Vekil seçimleri öncesi basın toplantısında ”nasıl aday adayı olduğunuz ?”sorumuza

Şenel Yediyıldız  , ”bir aksam telefon çaldı ,Cumhurbaşkanımız seni Ordu’ya yolluyorum git oraları düzelt,birleştir  dedi ,bana güvendiğini söyledi ve bugün vekil adayı olduk” demişti.

 Son gelinen noktada ise ;

Şenel Yediyıldız  şayet kamuoyuna  düşen skandal iddialara bugüne kadar bilerek sakladıysa ve göz yumduysa başka örtbaş ettiği veya sakladığı olaylar var mı? düşünmek bile istemiyoruz ve hatta .ihtimal bile vermiyoruz. amaaaaa…Ya iddialar doğruysa

Ona güvenenler hala  güvenmeye devam edecek mi ?bekleyip göreceğiz…

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-