eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

”Ünye Kalesi ile İlgili Belirsizlik Ortadan Kaldırılsın”

”Ünye Kalesi ile İlgili Belirsizlik Ortadan Kaldırılsın”
06 Temmuz 2019 - 12:07

Ünye Kalesi ile ilgi yürütülen restorasyon çalışmaları nedeniyle mağdur duruma düşen turistlerin olması ve yetkili makamlardan bu süreçle ilgili net bir açıklama yapılmaması üzerine Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanlığından basın açıklaması yayınlandı.

Açıklamada Ünye Kalesi ile ilgili belirsizliğin ortadan kaldırılması istendi.

ÜNYE TURİZM İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞI AÇIKLAMASI ŞÖYLE;

”Ordu Valiliği ve Ünye Belediyesi ortaklaşa gerçekleştirilen ve Ünye Turizm İşletmecileri Derneği olarak sürecin başından bu güne kadar takipçisi olduğumuz Ünye Kalesi, restorasyon, arkeolojik kazı, saha temizliği ve delhiz açma çalışmalarını sonuna kadar desteklediğimizi belirtmek istiyorum.

Fakat, şuan tamamen inşaat sahası olması dolayısıyla can güvenliği sebebiyle ziyarete kapalı olması gerekirken halâ hiçbir resmi açıklama yapılmamasını doğru bulmuyoruz.

Ünye turizminin doğru, güvenilir ve sürdürülebilir olması adına dernek olarak gelecek olan misafirlerimizin mağdur olmamaları için aynı zamanda da bilinçli turizm yapıldığını belirtmek adına ÜNYE KALEMİZİN 2019 yılı içerisinde ziyarete kapalı olduğunu belirtmek istiyorum…

Şayet açık ise yetkililerden en önemli ziyaret noktalarımızdan olan kalemizle ilgili resmi bir açıklama yapılmasını bekliyoruz.

Kamuoyunun dikkatine sunarız”dendi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-