eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

İŞ ADAMI KULAKSIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İŞ ADAMI KULAKSIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
07 Temmuz 2019 - 19:17

İşadamı Halil KULAKSIZ Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Aslen Gümüşhaneli olan ve 40 yılı aşkın süredir Ünye’de iş hayatını sürdüren hayırsever işadamı Halil KULAKSIZ (62) İstanbul da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Halil KULAKSIZ’ın naaşı doğum yeri olan Gümüşhane’nin Şiran İlçesi’nin Yukarı Kulaca Köyü’ne götürüldü. 05.07.2019 cuma günü ikindi namazına müteakiben evinin önünde yapılan helalleşmenin ardından kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanına defnedildi.

Necip ve Niymet KULAKSIZ çiftinin oğlu işadamı Halil Kulaksız, Sevim KULAKSIZ ile evli olup Zübeyde (Avukat), Burhanettin (İnşaat Mühendisi) ve Şehabettin (İnşaat Mühendisi) olmak üzere üç çocuk babasıdır.

Hasan Kulaksız, Canan Kulaksız, Şükran Baki ve Melek Aygün’ün ağabeyi olan, 40 yılı aşkın süredir Ünye’de iş hayatını sürdüren ve yöresinde sevilen-sayılan İşadamı Halil KULAKSIZ’ın memleketi Yukarı Kulaca Köyü’ndeki cenaze törenine yoğun katılım vardı. Çeşitli vilayetlerde ikamet eden eş, dost, akraba ve köylüleri ile birlikte Şiran merkez ve köylerinden yoğun bir kalabalık cenaze namazına iştirak ettiler. Ayrıca Şiran Belediye Başkan Şiran Kaymakamı Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile birlikte Ünye ve Ordu’dan da çok sayıda seveni cenaze törenine katıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-