eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ŞAMPİYON TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

ŞAMPİYON TEBRİKLERİ KABUL ETTİ
08 Temmuz 2019 - 13:06

1-7 Temmuz’da Erzurum’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına Ordu’dan katılan 40 sporcudan Ayfer Arslan altın madalya kazanarak Ordu’nun ve Ünye’nin gururu oldu.

Şampiyon Ayfer Arslan bugün ilk olarak Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu’yu ardından da Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyarette bulundu.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı başarılı sporcuyu altın ile ödüllendirdi.

Ziyarette konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı her zaman amatör sporun yanında olduğunu belirterek sporcuyu tebrik etti.

 

 Tavlı, “Erzurum’da üstün başarı göstererek şampiyon olan Ayfer kızımızı tebrik ediyorum. Ünye’ye kazandırdığı bu gurur için kendisine teşekkür ediyorum. Biz Ünye Belediyesi olarak amatör spora ve sporcularımıza her zaman destek vereceğimizi ifade etmek istiyorum. Kulübümüzü de böyle başarılı sporcu yetiştirdiği için kutluyorum”  dedi.

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu “Reis Arslanlar Spor kulübü sporcumuz ve aynı zamanda antrenörü Ayfer Arslan 1, 7 Temmuz tarihleri arasında Erzurum Palandöken kapalı spor salonunda yapılan Kick Boks Türkiye şampiyonasında laytkontak dediğimiz kategoride Türkiye şampiyonu olmuştur. Gençlik Spor İlçe Müdürlülüğü ile Reis Arslanlar spor kulübünün koordineli şekilde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Ayfer Arslan Erzurum’da Ordu İlimizi ve ilçemizi gururlandırarak Türkiye Şampiyonu derecesini alarak Ünye’mize geldiler. Mutluluğunu paylaşmak üzere bizi ziyarete geldiklerinden dolayı  Reis Arslanlar spor kulübü başkanı Cavit Arslan ve antrenörümüz Ayfer Arslanı bu başarılarından dolayı gelecekte kendilerine başarılar dilerek çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, “ Bilindiği gibi 1, 7 tarihinde Erzurum’da yapılan  Kick Boks Türkiye şampiyonasına Ordu İlimizden 40 sporcu katıldı. Ünye’den ise Reis Spor kulübü olarak ilçemizi temsilen biz katıldık. Sporcumuz aynı zamanda kulübümüzün antrenör Ayfer Arslan artı 70 kilo bayanlarda Türkiye Şampiyonu olmuştur. İlimizde 5 tane derece vardır, 5 derecenin 6 madalyası Ünye’de bizim kulübümüzden çıkmıştır ve tek altın madalyayı da biz kazandık. Biz tabiki istedik ki değer sporcularda onlarda madalya alsınlar ama olmadı çünkü tabiki sakatlıklarından dolayı derece maçlarında kaybeden sporcularımız oldu.40 sporcu olarak katıldık ama maalesef 5 madalya ile geri döndük. Biz maçlara katılan tün idareci,sporcu ve antrenör canı gönülden tebrik ediyoruz.”

Şampiyona heyecanını paylaşan Ayfer Arslan ise “Benim için heyecanlı bir dönemdi. Her zaman olduğu gibi farklı branşlarda aktif oluyorum. Bu sene Türkiye şampiyonasında Kick Boks devam ettiriyoruz. Tabi ki bir profesyonellik var Türkiye şampiyonası gidiyorsun ama yinede profesyonellik olmasına rağmen heyecan da oluyor. Heyecanlı olmama rağmen ben altın madalyayı kazandığım için onur ve gurur duyuyorum. Orada bizi yalnız bırakmayan Ordu Büyükşehir Belediyesine ve bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. İlimize altın madalyayı getirmek çok onur verici bir şey sonuçta  40 sporcu ile gidiyorsun Türkiye’nin birçok yerinden geliyorlar ve tek altın madalya Ünye’den çıktı. Canı gönülden isterdik ki diğer sporcularında kazanmasını bundan sonra yine her branşta olduğu gibi aktif olup tekrardan Türkiye şampiyonluluğunu elden bırakmamayı hedefliyorum.” Dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-