eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ERDOĞAN DÜĞMEYE BASTI

ERDOĞAN DÜĞMEYE BASTI
10 Temmuz 2019 - 2:31

Feto ile mücadelede önemli adımlar atıldı. Hemen hemen her ayağında temizlik yapıldı. Asıl temizliğin yapılması gereken siyasi ayağa ise dokunulmadı.

AK Parti içindeki Fetöcüleri görmezden geldi, seçimlerde tasfiye politikasını izledi.

Lakin başarılı olamadı.

Devlet olarak zafiyet gösterirsen kaybedersin.

İstanbul seçimleri de böyle kaybedildi.

Gizliden gizliye AK Parti’nin kaybetmesi için çalışıldı.AK Parti geç uyandı.

AK PARTİ ŞUNU GÖZDEN KAÇIRDI

Feto’nun siyaset ile ilişkisi bürokrasi içindeki yapılanmasından farklıdır. Öyle ki Feto ile organik bağlantısı olan siyasetçiyi gösterin desek iki elin parmağını geçmez. Feto kurumlar üzerinden değil kişiler üzerinden her renge bürünür ve onun siyasi rengine bürünmede ustadırlar.

ADAY BİLE OLDULAR

Güya AK Parti yerel seçimlerde titiz davrandı. Hatta MİT sıkı araştırmalar bile yaptı dendi. Ama sonunda görüldü ki herkesin bildiğin Fetocular aday bile oldular. Olamayanlarda yukarıda bahsettiğimiz gibi AK Parti ters çalıştılar.

FETOCULAR  KİMLİK DEĞİŞTİRİYOR

Seçimlerin kaybedilmesinde kumpas iddiaları atan AK Parti yöneticileri maalesef içimize sızdılar diyerek durumun vahimliğini gözler önüne serdiler.

Unuttukları  şey ,farklı görünüp  AK Parti’nin yöneticilerinin, siyasetçilerinin altını oyan  eski dönem siyasetçiler hale iş başındalar. FETÖ’nün felsefesi “Her yerde olamazsan hiç bir yerde değilsin” şeklindedir.Kimi STK,kimi Spor,bazıları yönetici ve iş adamı olarak 15 Temmuz da ki amaçları neyse onun peşindeler.

Seçim üzeri tasfiye edilmelerine kendilerine yediremeyen koyun postu giyen kurt pozisyonundalar.

AMAÇ SAĞLAMLARI YOK ETMEK

Bunlar görevleri başındayken Feto ile mücadeleyi sulandıran kişiler. Şimdi işe AK Parti ruhu ile görev başında duran düzgün insanları karalama politikaları ile gerek kamuoyunda algı oluşturmak, gerekse Genel merkezi ve Cumhurbaşkanına yanlış bilgi aktararak ortada geziyorlar. Aslında bu bir nevi gerçek yüzlerinin ortaya çıkmasını sağlıyor anlayana.

ORDU’DA AYNI TERANE

Erdoğan FETÖ konusunda çok hassas ama diğer yöneticiler için aynı şeyleri söylemek zor.Çoğu üst düzey siyasetcide olsa bu işe bir yerden bulaştıkları için işi sulandırdılar.Hangisini kazısan altından FETÖ izi çıkıyor.

AK Partinin bu seçimle tasfiye edilen Oktay Çanak’ta ilk zamanlarda bu eleştirilerden nasibini alan biri olmasına rağmen halen partide görev alıyor.Biz bu durumu yargılayacak değiliz ,çamur at izi kalsın politikası da gütmüyoruz.

Sadece bu milletin aklına takılanlar,devletin aklına nasıl gelmez ?Şaşırmamak elde değil.

Gelin o dönem basına  yansıyanları hatırlayalım.

ÇANAK’IN AVUKATLIK BÜROSU ORTAKLARI;

ALİ YILDIZ: ” FETÖ üyeliği” suçlamasıyla yargılanan eski Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdür Yardımcısı  olan Ali Yıldız, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Eski Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı FETÖ’den Tutuklandı

KEMAL ANGIN:  FETÖ-PDY Terör örgütü Üyeliğinden göz altına alındı. Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Angın’ın ev ve işyerinde arama yapıldı,2 yıl tutuklu kaldı.

Aynı şekilde Ordu yerel basınında gözaltına alınması flaş haber olarak  bütün gazetelerde çıktı.

Bunları kamuoyu unutmadı.

OKTAY ÇANAK  –  ALİ   YILDIZ   –  KEMAL  ANGIN

Peki bu başına yansıyanlar doğruysa ki doğru çünkü resmi kayıtlar ortada.AK Parti halen tasfiye ettiği siyasetcilerden ne medet umuyor?Desinler ki 3 ortaktan 2si Fetöcuysa Oktay Çanak’tamı öyledir.

Hayır kesinlikle onu demiyoruz,niyetimiz bu değil,sadece AK Partinin nasıl bu duruma düştüğünü göstermek açısından bu örneği ele aldık.

Ama şu iddiayı da yapıyoruz ki Çanak ,Ali Yıldız’ı ve Kemal Angın’ı kendisi ihbar etmemiştir.Evet kimleri Fetö’den ihbar etmiş açıklarsa da memnun oluruz.Lakin ortada bariz bir gerçek var ki,iltisakın kralı yapılmıştır Ordu’da.

MÜCADELE DEVAM EDİYOR

O dönemlerde sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne demişti hatırlayalım.

‘’Fetö ile iltisaklı kim olursa olsun acımayın, en son Fetocu hapse girene kadar mücadelemiz devam edecek ‘’

Peki artık ne olacak Feto mücadelesi bitti mi ?Tabiki de hayır.

Buna en büyük örnek ise İstanbul’da 240 kişinin alındığı operasyondur.

Bir AKP kurucusunun değerlendirmesi şöyle:

“Önümüzdeki günlerde ne olur bilemem.Ama ‘siyasi ayağın’ masaya yatırılması kaçınılmaz.Aksi halde ilk fırsatta harekete geçecekleri kesin.

Seçim sonuçları onları cesaretlendirdi.”

AKP’de “siyasi ayak” gündeme giriyor.“Siyasi ayakla” ilgili taban baskısı artıyor.

Parti kulislerinde konuşulanlara göre;Hükümette, partide, bürokraside yapılacak operasyonlarda bu etkili olacak.Bekleyip göreceğiz….

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-