eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü 25.Türkiye Derecesini Aldı

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü 25.Türkiye Derecesini Aldı
10 Temmuz 2019 - 11:07

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü 2019 yılı içinde 25.Türkiye derecesini boks branşından aldı.

Kulüp Genel Sekreteri Hasan ÇARKACI, Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü adına katıldığı şampiyonada başarı elde ederek 25. Türkiye derecesini kulübüne getiren başarılı sporcu Gülnihal ÇARKACI’yı tebrik etti.

Kulüp Genel Sekreteri Hasan ÇARKACI;

“02-08 temmuz 2019 tarihleri arasında Amasya İlinde yapılan üst minik ve genç bayanlar Türkiye Boks şampiyonasına Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü olarak boks il birinciliği elde eden 2 sporcumuzdan genç bayan Gülnihal ÇARKACI eleme ve çeyrek final müsabakalarını kazanarak yarı finalde başabaş mücadelede kaybetmiş ve 2. defa katıldığı Türkiye Şampiyonasında üçüncü olup bronz madalyanın sahibi olmuş, Ordu ilimizi ve Ünye İlçemizi Türk Boksunda en güzel temsili yapıp bizleri onure etmiştir.

Gülnihal kızımız bu yıl 3 ayrı ( Wushu Kung Fu-Kick Boks ve Boks ) branşların Türkiye şampiyonalarında 3 kez yarışıp 3 madalya alıp, ülkesini Wushu Kung Fu branşında Rusya-Moskova’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında 2.olup Türk milli takımında 2.kez başarılı olup, Boks branşında aldığı dereceyle Kulübümüze 2019 yılı içinde 25. Türkiye derecesini getirmiştir.

8 yıldır 4 branşta faaliyet yapan kulübümüz dövüş sanatlarında hiçbir kulübün ulaşamayacağı Ulusal ve Uluslarası başarılara imza atmıştır.

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi olarak sporcumuz Gülnihal ÇARKACI’yı tekrar kutlar, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa GENÇ, Ünye Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Aydın Kuyumcu ile Ünye’mizin Wushu Kung Fu, Kick Boks, Muaythai ve Boks branşlarının en başarılı antrenörü Kenan BALCIOĞLU’na bu kadar büyük başarılara imza atarak, Ünye’mizin dövüş sanatlarına kattığı büyük emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P