eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞME YALAN MI?

TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞME YALAN MI?
11 Temmuz 2019 - 2:53

Ordu şehrinin yakından takip ettiği Orduspor ile Yeni orduspor’un tek çatı altında birleşmesi projesi beraberinde birçok spekülasyonu beraberinde getirdi.

Konu ile ilgili gazetemize bilgiler aktaran Orduspor sevdalısı isminin açıklanmasını istemeyen sporsever adeta Ordu’daki birleşme ile ilgili kafaları karıştıracak açıklamalarda bulundu.

Öncelikli olarak Orduspor ve Yeni Orduspor birleşmesi ile ilgili tüzüğün  yok sayıldığını  ve kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirti.

Başkanların  istemesiyle  bu birleşmenin olmayacağı her iki kulübü kongre üyelerinin çoğunluğunun kararıyla birleşme gerçekleşeceğini belirten Orduspor sevdalısı sporsever, burada bir yanlış var eğer yoksa çıksınlar açıklasınlar.

Orduspor’un yaklaşık 3000 üyesi söz konusu  ve buradan birleşme ile ilgili herhangi bir evet çıktığını hatırlamıyorum. Zaten bu üyelerin en az üçte iki çoğunluğu sağlanması gerekmektedir Bu da şu aşamada imkansız görünüyor.

Orduspor’dan 2-3 yönetici alma ile logo değiştirme ile bu işler olmaz. Bu takımlarını tüzüklerinde yazan yönetmelikler vardır süreç buna göre işler.

Yine aynı zihniyetteki kişiler Ünyespor İle Ünye 1957spor  birleştirmeye kalkışmışlar ve başaramamışlardı. Çünkü kongre üyeleri buna müsaade etmemişti.

Burada gerçekleşen sadece iki kulüp taraftar birleşmesidir.

Yasal süreç işletilme den kongre üyelerinin izni olmadan birleşme imkânsızdır.

Kamuoyunda dolaşan ve bilgi kirliliği yaratan açıklamalar Ordu’nun ve Orduda sporu karıştırmaktan dan başka bir şey değildir.

Ben Orduspor sevdalısı olan biri olarak ,30 yıldır bu işin içindeyim maalesef burada yanlış bir durum olduğunu düşünüyorum.

Eğer yanılıyorsam da gerek Orduspor ,gerekse  Yeni Orduspor başkanları  çıkarlar bizi ve kamuoyunu aydınlatıcı açıklamalarda bulsunlar.Bizde yanılmışız diyelim susalım.

Biz Ordu’da sporun gelişmesini isteyen mor beyaz tutkunlarıyız.

Elbette Orduspor’un eski günlerine dönmesini arzu ediyoruz. Lakin birçok spor severe umut satılmasınıda istemiyoruz.

Zaten benim gibi bir çok Ordulu’da bu birleşmeyi onaylamıyor’’ diyerek Ordu’da spordaki birleşmeyi başka bir boyuta taşıdı.

Önümüzde var olan kongre sürecine kadar kamuoyuna aydınlatıcı açıklama Yapılacak mı takipçisi olacağız olacağımızı belirtmek isteriz.

Ayrıca Çakır Medya olarak  objektif ve tarafsız yayın ilkesi gereği konuyu haber yaparken , taraflara gazetemizde söz hakkı verilecektir.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P