eskort samsun

ÜNYENETHABER

“GÖLKÖY MEYDANI” İÇİN İLK KAZMA VURULDU…‏

“GÖLKÖY MEYDANI” İÇİN İLK KAZMA VURULDU…‏
17 Haziran 2015 - 12:20

TOPLAM 7 BİN 672 METREKARE…

 manset

İlçelerde meydan düzenlemelerine devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hizmete açtığı Perşembe ve Ulubey Meydanları’nın ardından kısa bir süre önce ihalesini yaptığı Gölköy Meydanı’nda da çalışmalara başladı.

yunus_emre-21-214x300PERŞEMBE VE ULUBEY’İN ARDINDAN SIRA GÖLKÖY’DE…

Yerel seçimler öncesinde Başkan Enver Yılmaz’ın hayata geçirmeyi planladığı projeler arasında bulunan kent meydanları konusunda önemli bir çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda Perşembe ve Ulubey ilçelerinin kent meydanlarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmuştu.

TOPLAM 7 BİN 672 METREKARE…

7 bin 672 m2’lik bir alanı kapsayan proje doğrultusunda Hükümet Konağı, Belediye Binası, Emniyet, Halk Eğitim Binası, Sağlık Ocağı gibi kamu kurumlarıyla çevrelenen ve salt otopark olarak kullanılan alan;  resmi törenler, şenlikler vb. etkinliklerin yapılacağı bir meydan kimliğine dönüştürülecek.  Proje ile ayrıca bu kurumlarda çalışan ve hizmet almaya gelen vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları, 52 araç kapasiteli otopark, Atatürk anıtı, kentsel donatı elemanları ile bir kent parkı niteliği kazandırılması amaçlanıyor.

YAKLAŞIK 900 BİN LİRA…

Yaklaşık maliyeti 887 bin 687 lira olan Gölköy Meydanı Projesi için ilk kazmayı vuran yüklenici firma kısa bir süre içerisinde projeyi tamamlayarak hayata geçirecek.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-