eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

AK PARTİDE 36 ADAY BAŞVURDU

AK PARTİDE 36 ADAY BAŞVURDU
06 Eylül 2015 - 1:05

OOO

İl Başkanımız Av. Uğur Çelenk 1 Kasım seçimlerinde AK PARTİ olarak Milletvekili aday adaylığı başvuru dolduğunu belirterek, AK PARTİ’den milletvekili aday adayı olmak isteyen 36 arkadaşımızın başvuru taleplerini aldık. Her aday adayımıza, Ordu için bende varım diyen, Ordu sevdalısı arkadaşlarıma öncelikle çıkmış oldukları siyasi yolculuklarında başarılar diliyor, AK PARTİ’yi tercih ettiklerinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

AK PARTİ TÜRKİYE PARTİSİDİR

Çelenk, aday adayları müracaatlarına bakıldığında , Ordu’da ve Türkiye’de aday adaylarımızın tercihi yine AK PARTİ olmuştur AK PARTİ Türkiye’nin Partisi olduğunu, Türkiye’nin tamamını kucakladığını bir kere daha ispat etmiştir dedi.

11921676_10206619517221836_1959901985189255750_nYENİ TÜRKİYE’NİN YÖNETİM MODELİ BAŞKANLIK SİSTEMİ

Çelenk, 1 Kasım’da tekrar seçimin çok önemli olduğunu belirten Başkan Çelenk, 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar olamadık diye Cumhurbaşkanımıza atfen “Yüzyılın Selahattin’i durduruldu” diye manşet atan dış güçlere inat 1 Kasım seçimlerinde Yüzyılın Selehattinine yol vermek , önünü açmak için var gücümüzle çalışacağız, yeni dönemde, güçlü ekonomiye sahip bir çok demokratik ülkelerde olduğu Yeni Türkiye’nin inşaası için AK PARTİ öncülüğünde yeni Anayasa ile Türkiye’nin siyasal tecrübesine gelecek vizyonuna uygun, 2023 ve sonrasına yönelik kalkınma hedeflerine ulaşmasını kolaylaştıracak Başkanlık sistemine geçiş için var gücümüzle çalışacak ve Türkiye’nin önünü açacağız dedi .

26. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI
Adı Soyadı
ABDULHAMİT BAKAN
ADİL GÜLER
ALİ OSMAN TOBAY
ATANUR TİRYAKİ
AYHAN YILMAZ
AYŞE NİLGÜN TOMAKİN
BİLGİ BAŞAR ÇELİK
CEMALETTİN YILMAZER
DOĞAN PEHLİVAN
EMİNE UYSAL
ERGÜN TAŞCI
EYÜP FATSA
FATİH SÖZEN
FATİH HAN ÜNAL
HAMİDE AYDEMİR DEMİR
HASAN KARAOĞLAN
HASAN AKSU
HASAN ACU
HAYRULLAH KARADENİZ
HÜSEYİN AKYOL
İDRİS ALTUNEL
İHSAN ŞENER
LEVENT AKÇAY
MEHMET ŞENER
METİN GÜNDOĞDU
MUSTAFA ÇAYA
OKTAY ÇANAK
RAHMİ ÇAĞAN
SAMET ÖZDEMİR
SEFA YÜCE
SEZAİ UÇARMAK
ŞAKİR ÇOBAN
ŞEFİK DURSUN
ŞENOL KÖKSAL
TOLGA BAŞ
YÜKSEL DEMİRKOL

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-