eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Metin Kır, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına Yeniden Aday

Metin Kır, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına Yeniden Aday
12 Haziran 2024 - 8:43

Metin Kır, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına Yeniden Aday

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır, 22 Haziran’da yapılacak Seçimli Genel Kurul’da yeniden aday olduğunu açıkladı. Kır, Ordu Amatör Spor Kulübü Federasyonu Binası’nda düzenlediği basın toplantısında, önceki dönemlerde Altınordu ve ilçelerde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

10 Yıllık Deneyimle Yeniden Aday

Başkan Metin Kır, amatör branşlarda elde edilen başarıları ve Ordu Amatörü’nde Süper Amatör Lig’in geleceğini değerlendirirken, 22 Haziran’da Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Seçimli Genel Kurul’da mevcut başkan olarak yeniden aday olduğunu duyurdu. Kır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’muzun 17. Olağan Genel Kurulu’nu 22 Haziran Cumartesi günü Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda yapacağız. Biz de 10 yıllık Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu dönemimizde son dönemde başkan olarak görev yapmaktayız. Mevcut arkadaşlarımızla birlikte görevimize devam ediyoruz. Aynı zamanda başkan adaylığımı sizin huzurunuzda açıklamak istiyorum.”

Geçmiş Dönem Çalışmaları ve Gelecek Planları

Metin Kır, geçmiş dönemde Altınordu ve ilçelerde yapılan çalışmalara değinerek, amatör spor branşlarında elde edilen başarıları vurguladı. Kır, federasyon olarak amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerin devam edeceğini ve Ordu Amatörü’nün geleceği için önemli projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Yeni Dönem İçin İddialı

Yeni dönemde de amatör spor kulüplerine yönelik desteklerin artarak devam edeceğini ifade eden Metin Kır, Ordu Amatörü’nün daha da ileriye taşınması için kararlı olduklarını söyledi. Kır, başkanlık görevine yeniden seçilmesi halinde, yeni projeler ve daha güçlü bir yönetimle hizmete devam edeceklerini belirtti.

Seçimli Genel Kurul İçin Hazırlıklar Tamam

22 Haziran’da yapılacak olan Seçimli Genel Kurul için tüm hazırlıkların tamamlandığını açıklayan Kır, tüm delegeleri Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’na davet etti. Kır, genel kurulun demokratik bir ortamda gerçekleşeceğine inandığını ve sonuç ne olursa olsun, Ordu Amatörü için en iyisinin olmasını temenni ettiğini ifade etti.

Metin Kır’ın yeniden adaylık açıklaması, amatör spor camiasında heyecanla karşılandı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P