eskort samsun

ÜNYENETHABER

OSKİ BAYRAMI ZEHİR ETTİ

OSKİ BAYRAMI ZEHİR ETTİ
15 Haziran 2024 - 17:11

**Büyükşehir Belediyesi’ne Tepki Büyüyor: Ünye’deki Su Kesintisi Halkı Bezdirdi**

 

ZOR “OSKİ DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu OSKİ’nin su hizmetlerindeki yetersizliği, halkın tepkisini çekmeye devam ediyor. Ünye ilçesinde yaşanan su kesintisi, Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanı Durmuş Zor’un sert eleştirilerine neden oldu.

Durmuş Zor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ünye ilçesi Yavi Mahallesi İnceoğlu mevkiinde uzun süredir su akmadığını belirterek yetkililere sert eleştirilerde bulundu. Zor, “Ordu ili Ünye ilçesi Yavi mahallesi İnceoğlu mevkiinde su akmıyor! Büyük ihtimalle Hilmi beyin dünyadan haberi yoktur! Yarın kurban keseceğiz inşallah, evimizde de kalabalık olacak. Biz Lombardini motor üstüne depo koyarak tedbir alıyoruz! Sadece 2. Yüzyılda tablo bu! Arzu eden görevlileri de sefere götürürüm,” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Zor’un açıklamaları, Ordu Büyükşehir Belediyesi yönetimine yönelik eleştirileri daha da artırdı. Zor, OSKİ’nin su hizmetlerini düzgün bir şekilde sağlayamadığını ve halkın mağdur edildiğini vurgulayarak, yetkilileri halkın sorunlarına duyarsız kalmakla suçladı.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Vatandaşlar da su kesintileri ve altyapı yetersizliklerinden dolayı büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirtiyor. Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren birçok Ünye sakini, yetkililerin bir an önce bu soruna çözüm bulmasını talep ediyor.

OSKİ SESSİZ

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ’den konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, vatandaşlar su kesintilerinin sona ermesi ve hizmet kalitesinin artırılması için yetkililerin harekete geçmesini bekliyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-